Ga naar content
Terug naar blogs

WK voetbal 2022 met De Buffetten Boer

Zondag 20 november was het weer zover, het wereldkampioenschap voetbal begon. En na een teleurstellend EK en de afwezigheid van afgelopen jaren, is Nederland dit jaar goed begonnen aan het WK. Nederland plaatste zich voor de knock-out fase door de eerste drie wedstrijden niet te verliezen. Nederland won 2 keer en speelde 1 keer gelijk.

WK buffet van De Buffetten Boer

Oranje vlaggetjes opgehangen? Check! De speeldata van Ons Oranje al genoteerd? Check! Eten geregeld voor alle Oranjefans? Oeps, vergeten. Geen probleem! Met De Buffetten boer regel je een heerlijk buffet. De tijdstippen zijn perfect om eerst voor de wedstrijd te genieten van een heerlijk buffet, wat wil je nog meer!

Garantie voor plezier

Wanneer het Nederlands elftal speelt, kleurt heel Nederland oranje. Ook dit jaar zullen er weer miljoenen mensen de tv aanzetten om de wedstrijden van het Nederlands elftal te bekijken. En dit jaar is het niet bij 3 wedstrijden gebleven. Nederlands heeft zich geplaatst voor de knock-out fase en dat betekent dat we in ieder geval nog 1 wedstrijd mogen genieten van het Nederlands Eftal. Hoe dan ook, het WK is een garantie voor plezier. Met 32 deelnemende landen staat er bijna elke dag een wedstrijd op het programma.

Compleet verzorgd WK buffet? 

Jouw buffet compleet verzorgd, thuis of op locatie, bij De Buffetten Boer is het allemaal mogelijk. Elk moment is een goed moment om te genieten van een buffet, maar met het WK natuurlijk helemaal. Tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal wil je zo min mogelijk zelf regelen. Dat komt goed uit. De Buffetten Boer brengt het buffet op locatie, haalt een dag laten de schalen en het serviesgoed op en doet zelfs de afwas. Nergens om naar om te kijken! Kies het buffet dat bij je past, kies bijvoorbeeld voor het Luxe Buffet, Vis en Vlees Buffet, of het Boeren buffet. Keuze genoeg! Compleet verzorgd WK buffet door De Buffetten Boer.

Bestel een heerlijk WK buffet!
  • Versproducten van slager en visboer;
  • Verse salades, sauzen en stokbrood;
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek;
  • Breng- en haalservice;
  • Géén afwas.
Kies en bestel jouw buffet
Elk moment genieten van een heerlijk buffet
De Buffetten Boer biedt alles om je buffet compleet en ambachtelijk te maken:
  • Vandaag vóór 23.59 besteld, overmorgen geleverd
  • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering.
  • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis.
  • Met borden, bestek en servetten
Bekijk alle buffetten
Terug naar blogs

Meer interessante blogs