Ga naar content
Terug naar blogs

Zo geniet je van een heerlijk Sinterklaas buffet!

Verras uw vrienden en kinderen met een lekker  Sinterklaas buffet! Om deze verrassing zo goed mogelijk uit te laten pakken, geven wij u de beste tips voor een geslaagd Sinterklaas buffet!

Verwelkom je gasten in Sinterklaas stijl

Je hebt jouw gasten uitgenodigd voor een heerlijk Sinterklaas buffet. Nu is het aan jou de taak om het Sinterklaas gevoel over te brengen op je gasten. Dit gebeurt al bij de binnenkomst op de locatie. Zet daarom een bord buiten met "Welkom Sinterklaas!" en hang hier eventueel nog slingers op. Vergeet ook de muziek niet aan te zetten. Op deze manier zijn je gasten al meteen in de stemming!

Dek de tafel met Sinterklaas kleed

Je hebt een tafel klaar staan, waar het heerlijke buffet klaar staat voor je gasten. Iedereen loopt hier dus langs! Om deze zo leuk mogelijk aan te kleden, kun je een mooi Sinterklaas tafelkleed spreiden over de tafel. Dit geeft een leuke aankleding aan je buffet en houd de Sinterklaas sfeer er goed in! Pas wel op dat er niet aan het kleed getrokken wordt!

Zet je schoen

Laat kinderen hun schoen zetten vóór het buffet en verras ze met een lekker toetje! Je kunt er bijvoorbeeld een kleine lekkernij in stoppen. Let er wel op dat deze verpakt zijn, anders worden de schoenen vies! Je kunt ook het traditionele snoepgoed in de schoenen zetten. Doe dit na het buffet. Je wilt niet dat de kinderen al een volle buik hebben voor het eten!

Zet leuke accessoires neer

Om de beste Sinterklaas sfeer te krijgen, kun je leuke accessoires plaatsen op de buffet tafel en de eettafels. Dit geeft jouw buffet nét dat extra tintje voor een goed Sinterklaas feest. Ballonnen, zwarte pieten, slingers en natuurlijk cadeaupapier brengen het Sinterklaas gevoel over!

Fijn Sinterklaas feest en eet smakelijk!

Kies jouw favoriete buffet
  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Een onvergetelijk Sinterklaasfeest!
Kies en bestel jouw buffet
Geniet van een ambachtelijke barbecue bij De Barbecue Boer
De Barbecue Boer biedt alles om je barbecue compleet en ambachtelijk te maken:
  • Echt slagersvlees van hoge kwaliteit.
  • Huisgemaakte producten zoals salades, stokbroden en sauzen.
  • Alle benodigdheden, van een barbecue tot aan servies.
  • Geen afwas
Bekijk alle pakketten
Terug naar blogs

Meer interessante blogs

Buffet in een café?

Een buffet in een café is reuze gezellig! Een drankje en een heerlijk hapje eten in het café is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedag, teamuitje of personeelsuitje.