Ga naar inhoud

Klantenservice

Bezorgen jullie door heel Nederland?

Ja, bijna door heel Nederland. Alleen op de Waddeneilanden bezorgen we – helaas – niet. 

Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Maar in 99% van de gevallen is onze bezorgservice helemaal gratis.

Laat je je bestelling graag bezorgen in een door jou gekozen tijdsblok? Daarvoor rekenen we 25 euro. Kies uit de volgende tijdsblokken: 8:00-13:00 uur en 12:00-16:00 uur

Bezorgen jullie ook op een camping of een kampeerboerderij

Jazeker. We bezorgen op elke plek in Nederland. Of je nu woont middenin de stad of vakantie viert op bijvoorbeeld een bungalowpark of op een camping. In dat laatste geval spreken we graag met je af bij de receptie of de ingang van het terrein. Zo kun je ons de weg wijzen naar huisje of tent.

Bekijk hier onze buffetten.

Bezorgen jullie ook op zondag?

Ja, wij bezorgen 7 dagen per week. Je hebt dus altijd een vers buffet.

Bekijk hier onze buffetten.

Wanneer bezorgen jullie mijn bestelling?

Bij de bestelling vul je zelf de bezorgdatum in. Op de avond voor de afleverdatum laten we weten hoe laat we komen. Je krijgt van ons een sms en een e-mail met daarin de verwachte bezorgtijd van jouw bestelling. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven.

Bekijk hier onze buffetten.

Bezorgen jullie het buffet ook warm?

Vanaf 35 personen bezorgen we je buffet 2,5 tot 3,5 uur voor je wilt beginnen met eten van het buffet. Je kan dan in het bestelproces aangeven hoe laat je wilt beginnen met het buffet.

De chauffeur zet alles voor je klaar en zal de potjes aansteken. Het buffet warmt zichzelf op en vervolgens kunnen jullie gaan genieten van al het lekkers.

Bekijk hier onze buffetten.

Wat nemen jullie na het buffet weer mee terug?

We nemen alles weer mee, behalve het eten dat misschien is overgebleven:

  • Opwarmschalen, opscheplepels en overgebleven brandpasta 
  • Borden en bestek
  • Thermoboxen en koelelementen
  • Kratten
Staat jouw vraag er niet bij?

Voor antwoord op elke andere vraag kun je ons het best even bellen (0342 – 49 00 47) of mailen (info@debuffettenboer.nl)