Ga naar content
Terug naar alle buffetten

Klantenservice

Wijzigen

Je kan al vanaf 5 personen bij ons bestellen, inclusief kinderen. En dan maakt het niet uit wat je bij ons bestelt.

Wil je toch op een ander adres het buffet ontvangen? Bij iemand anders thuis, op het werk of een afgehuurde locatie? Wanneer je een account aanmaakt of al hebt, kan je zelf het afleveradres wijzigen. Dit kan tot 2 dagen vóor de leverdatum. 

Je kan jouw wijziging ook per e-mail (info@debuffettenboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven.

Logisch dat je niet precies weet op hoeveel mensen je kan rekenen. Daarom kan je je bestelling nog wijzigen tot 2 dagen vóor de leverdatum. Wanneer je een account aanmaakt of al hebt, kan je zelf het aantal personen van je bestelling wijzigen.

Je kan jouw wijziging ook per e-mail (info@debuffettenboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je wat aan je bestelling wilt veranderen. Extra salade, dessert of gekoeld (fris)drank? Wanneer je een account aanmaakt of al hebt, kan je zelf de inhoud je bestelling wijzigen. Dit kan tot 2 dagen vóor de leverdatum. 

Je kan jouw wijziging ook per e-mail (info@debuffettenboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven.

Je bestelling nog snel even wijzigen voordat het feest begint? Dat kan tot uiterlijk 2 dagen van tevoren. Dus ga je op zondag genieten van een buffet? Dan kan je jouw bestelling wijzigen tot vrijdag 23:59 uur.

Boerenkool in plaats van nasi. Of een stukje zalm in plaats van de gehaktballetjes. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Dat snappen wij en wij staan klaar om hierin met je mee te denken! 

Als je de inhoud van een buffet pakket wilt wijzigen, dan kun je even contact met ons opnemen. Dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Goed om te weten: dit kan ook gevolgen hebben voor de prijs van het pakket.

Het wijzigen van de leverdatum kan tot 2 dagen van de huidige leverdatum. Er kan natuurlijk sprake zijn van spoed of van overmacht. Neem in dat geval contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Meer salade of meer stokbrood gewenst? Geen probleem! Of wil je een bepaalde salade of stokbrood juist helemaal niet ontvangen? Ook dat is geen probleem. Neem in dat geval even contact met ons op: dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Snel je bestelling wijzigen

Wijzig zelf het aantal personen, voeg pakketten toe of extra's zoals frisdrank of bier.

Log in bij je account

Direct antwoord op je vraag

Onze chatbot geeft je direct antwoord op je vraag of brengt je in contact met de juiste persoon.

Stel je vraag

De Barbecue Boer

Hogebrinkerweg 22
3871 KN Hoevelaken
(bezoek- en factuuradres)
KvK nummer: 08215873
BTW nummer: NL001123676B15
Contactformulier
Terug naar alle buffetten