Ga naar inhoud

Klantenservice

Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn om een buffet te kunnen bestellen?

Je kan al vanaf 6 personen bij ons bestellen, inclusief kinderen. En dan maakt het niet uit wat je bij ons bestelt.

Bekijk al onze buffetten hier.

Kan ik het adres van mijn bestelling nog wijzigen?

Wil je toch op een ander adres het buffet ontvangen? Bij iemand anders thuis, op het werk of een afgehuurde locatie? Je kan jouw wijziging per e-mail (info@debuffettenboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven. Dit kan tot 3 dagen vóor de leverdatum. 

Kan ik het aantal personen van mijn bestelling nog wijzigen?

Logisch dat je niet precies weet op hoeveel mensen je kan rekenen. Daarom kan je je bestelling nog wijzigen tot 3 dagen vóor de leverdatum. Wanneer je een account aanmaakt of al hebt, kan je zelf het aantal personen van je bestelling wijzigen.
 

Je kan jouw wijziging ook per e-mail (info@debuffettenboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven.

Kan ik de inhoud van mijn bestelling nog wijzigen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je wat aan je bestelling wilt veranderen. Extra salade, dessert of gekoeld (fris)drank? Wanneer je een account aanmaakt of al hebt, kan je zelf de inhoud je bestelling wijzigen. Dit kan tot 3 dagen vóor de leverdatum. 
 

Je kan jouw wijziging ook per e-mail (info@debuffettenboer.nl) of telefonisch (0342 – 49 00 47) doorgeven.

Tot hoelaat kun je een geplaatste bestelling wijzigen?

Je bestelling nog snel even wijzigen voordat het feest begint? Dat kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren. Dus ga je op zondag genieten van een buffet? Dan kan je jouw bestelling wijzigen tot vrijdag 23:59 uur.

Kan ik de inhoud van een buffet pakket wijzigen?

Boerenkool in plaats van nasi. Of een stukje zalm in plaats van de gehaktballetjes. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Dat snappen wij en wij staan klaar om hierin met je mee te denken! 

Als je de inhoud van een buffet pakket wilt wijzigen, dan kun je even contact met ons opnemen. Dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Goed om te weten: dit kan ook gevolgen hebben voor de prijs van het pakket.

Kan ik mijn leverdatum nog wijzigen?

Het wijzigen van de leverdatum kan tot 3 dagen van de huidige leverdatum. Er kan natuurlijk sprake zijn van spoed of van overmacht. Neem in dat geval contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.