Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 15 juli a.s. volgeboekt! Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen tot en met deze datum.

Klantenservice

Wanneer worden de spullen opgehaald?

Als je lekker gaat genieten van een buffet dan halen wij deze binnen 3 dagen na levering weer bij je op. 

Je ontvangt een dag voordat wij de afwas op komen halen een bericht per sms en email met hierin de tijd hoe laat wij verwachten er te zijn.

De spullen mogen buiten bij de voordeur of bij de achterdeur klaargezet worden om te worden opgehaald. De vuile vaat plaats je idealiter in de meegeleverde kratten. 

Welke spullen haalt de chauffeur op?

Na een smakelijk buffet komen we de spullen weer bij je ophalen. De volgende spullen nemen we weer mee: 

  • Borden - bestek - lepels - chafing dishes (opwarmbakken) en overgebleven brandpasta. 
  • De isolatieboxen waar het eten in is geleverd. 
  • De geleverde kratten. 

Bakken waarin het eten wordt geleverd en de brandpasta's hoef je niet mee te geven en kun je bewaren of weggooien. Net wat jij wilt. 

Moet ik thuis zijn voor het ophalen van het buffet?

Nee, wij willen graag dat jij de dag invult zoals jij wilt. 

De chauffeur spreekt met jou af wanneer de spullen opgehaald worden. Het heeft onze voorkeur dat alle spullen bij de voordeur of achterdeur klaar staan om opgehaald te worden. 

Op die manier kunnen wij snel de spullen ophalen en hoef jij niet te wachten op onze komst. Op die manier kan jij de dag invullen zoals jij wilt. 

Hoe zet ik de spullen klaar voor de bezorger?

De spullen mogen buiten bij de voordeur of bij de achterdeur klaargezet worden om te worden opgehaald. De vuile vaat plaats je idealiter in de meegeleverde kratten. 

Wij zouden het erg waarderen als grove etenswaren zijn opgeruimd. Op die manier kunnen onze bezorgers makkelijk en snel alle spullen meenemen en hoeven we dus niet lang bij jou op locatie te zijn.

Moet ik afwassen voor het ophalen?

Nee! Fijn hé? Dat doen wij namelijk voor je. 

Wij zouden het wel waarderen als grove etensresten opgeruimd zijn. Op die manier kunnen we makkelijk onze borden stapelen en kan onze chauffeur de spullen snel bij je ophalen. Voorspoelen is fijn, maar niet noodzakelijk. Onze vaatwasser is enorm krachtig!