Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Klantenservice

Hoe wordt het buffet verwarmd

Het buffet wordt geleverd met speciale buffetschalen. Deze vul je met ongeveer 1 cm heet water. De bakken met gerechten plaats je in de buffetschalen. Vervolgens plaats je de deksel op de buffetschalen en steek je de bijgeleverde brandpotjes aan.

Even goed doorroeren waar nodig en dan kan je na ongeveer anderhalf uur genieten van een heerlijk warm buffet!

Hoe lang moet ik wachten tot mijn buffet klaar is om van te eten?

Na het aansteken van de brandpotjes duurt het ongeveer 1,5 uur tot jouw buffet warm genoeg is om van te genieten. Vergeet de gerechten niet tussendoor eens goed door te roeren!

Hoe houd ik mijn buffet warm?

Jij krijgt jouw buffet geleverd met speciale buffetschalen. Deze vul je met ongeveer 1 cm heet water. De bakken met gerechten plaats je in de buffetschalen. Plaats de deksel op de buffetschalen en steek de bijgeleverde brandpotjes aan. Een brandpotje brandt ongeveer 3 uur. Wij leveren voldoende extra brandpotjes bij jouw buffet. Zo kan jij zo lang als mogelijk genieten van een warm buffet!

Hoe lang brandt het brandpotje?

Een brandpotje brandt ongeveer 3 uur. Wij leveren voldoende extra brandpotjes bij jouw buffet. Zo kan jij zo lang als mogelijk genieten van een warm buffet!

Hoe blijft mijn eten verst tot de start van mijn feestje?

Onze producten zijn altijd vers, want dat smaakt het allerlekkerst. De houdbaarheid van het eten is daardoor beperkt. Belangrijk is wel dat je het eten goed gekoeld en afgedekt bewaart. Doe je dat niet, maak de versproducten dan zo snel mogelijk op (geen straf, lijkt ons).

Handig om te weten:

  • Wij leveren jouw bestelling in speciale thermoboxen, je hoeft dus geen ruimte vrij te houden in je koelkast. Jouw bestelling blijft 12 uur lang vers gekoeld in deze thermoboxen.
  • Leg de producten nooit in de zon of in een warme ruimte.
  • Vries alleen vlees in als dit gekoeld is gebleven in de thermoboxen of in je eigen koelkast.
  • Sauzen en salades zijn beperkt houdbaar. We raden je aan deze niet in te vriezen.
Zit er vers afgebakken stokbrood bij het buffet?

Ja, het stokbrood is vers afgebakken en komt rechtstreeks van de warme bakker. Klaar dus om heerlijk op te eten. Wil je de stokbroden lekker knapperig hebben? Dan kan je de natuurlijk nog even opwarmen in een voorverwarmde oven.

Wat is de kwaliteit en herkomst van het vlees en vis?

De Buffetten Boer heeft een samenwerking met een ambachtelijke slagerij en visboer. En dat proef je! Het vlees en vis is zeer kritisch door ons geselecteerd. Speciaal voor een heerlijk buffet. Altijd van hoge kwaliteit, heerlijk mals en uiterst vers. Alles voor de beste smaakbeleving! 

Bekijk hier al onze buffetten.

Zijn de menu's echt wel voldoende voor 1 persoon?

Jazeker! Voor een volwassene met een normaal eetpatroon is een menu ruim voldoende. We hebben de porties zorgvuldig afgestemd op basis van onze jarenlange kennis met groepen van zowel kleine als grotere eters. Ook kunnen we rekening houden met kinderen. Bestel jouw buffet hier.

Wanneer je toch niet helemaal zeker bent over de hoeveelheid is het altijd mogelijk om extra's bij te bestellen in je winkelmand.