Ga naar content
Terug naar blogs

De beste tips om uw buffet veilig te laten verlopen

U gaat gezellig genieten van een buffet met uw vrienden, familie of collega's! Erg leuk natuurlijk, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Om uw buffet veilig te laten verlopen, geven wij onderstaande tips aan u mee.

Een goede ondergrond

Waarschijnlijk plaatst u het buffet op een tafel in de keuken of woonkamer. Volkomen logisch om hier een buffet neer te zetten natuurlijk.  Zorg er wel voor dat de tafel goed stabiel op zijn poten staat.  Als de tafel wankelt kan je er bijvoorbeeld vellen papier onder stoppen. Als u ervoor zorgt dat de tafel stevig op zijn plaats staat, kan u veilig opscheppen.

Pas op de brandpasta!

Uw buffet staat klaar op tafel! Tijd om de brandpasta eronder te plaatsen. Let wel goed op bij het aansteken van de brandpasta: deze ontvlamt  eerder dan u denkt! Gebruik hiervoor een keukenaansteker, waardoor uw handen ver van het vuur blijven.

Genoeg ruimte

Organiseert u het buffet? Zorg dan voor genoeg ruimte rondom het buffet. Dit maakt het opscheppen van de gerechten voor de gasten niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker. De kans dat er iets zal omstoten, wordt hierdoor verminderd. Zorg ook voor genoeg ruimte op de tafel zelf!

Heet!

Het buffet is in volle gang! Het is gezellig en mensen zijn lekker aan het smullen van het buffet. Zorg ervoor dat u zowel kinderen als huisdieren goed in de gaten houdt. Deze kunnen aan uw aandacht ontsnappen en zorgen voor onveilige situaties bij de hete buffetten. U kunt huisdieren daarom het beste in een aparte ruimte zetten. Houd uw kinderen ook altijd in de gaten!

Met deze tips kan iedereen zorgeloos genieten van al het lekkers! Genieten maar!

Kies jouw favoriete buffet
  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies en bestel jouw buffet
Elk moment genieten van een heerlijk buffet
De Buffetten Boer biedt alles om je buffet compleet en ambachtelijk te maken:
  • Vandaag vóór 23.59 besteld, overmorgen geleverd
  • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering.
  • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis.
  • Met borden, bestek en servetten
Bekijk alle buffetten
Terug naar blogs

Meer interessante blogs

Buffet in een café?

Een buffet in een café is reuze gezellig! Een drankje en een heerlijk hapje eten in het café is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedag, teamuitje of personeelsuitje.

WK voetbal 2022 met De Buffetten Boer

Het wereldkampioenschap voetbal is inmiddels al een aantal weken onderweg! Met het Nederlands elftal als kanshebber beloven de komende wedstrijden een waar spektakel te worden! Heb je nog niets georganiseerd? Lees dan snel verder.