Ga naar inhoud
Mensen met een fles champagne

Klaar voor een vriendinnenweekend?

Klaar voor een onbezorgd vriendinnenweekend? We hebben weer een lijstje voor je!

Vriendinnenweekend: tijd voor iets nieuws

Zin in een weekendje weg met je beste vriendinnen? Een vriendinnenweekend geeft de kans om helemaal bij te praten en samen veel te lachen. Wellicht wordt hier en daar zelfs een traantje weggepinkt. Het zal sowieso een weekend vol belevenissen zijn. Je kunt het programma geheel naar wens invullen. Waar gaan jullie het weekendje weg vieren? En wat zullen jullie samen gaan ondernemen? Doe hier ideeën op voor een onvergetelijk vriendinnenweekend.

Originele accommodatie

Voordat je het programma voor jullie vriendinnenweekend gaat opstellen, is het belangrijk om te weten waar jullie gaan verblijven. Weet je de locatie, dan kun je ook meer concreet bepalen wat voor activiteiten er mogelijk zijn. Hoe vind je accommodatie die zowel uniek als betaalbaar is? We geven je graag enkele tips!

In Nederland zijn veel leuke locaties te vinden. Hebben jullie een klein budget, dan is een Airbnb zeer de moeite waard. Je kunt hele woningen afhuren voor een zeer aantrekkelijk bedrag. De Airbnb’s zijn naast voordelig ook heel bijzonder. Van een ‘warehouse appartement’ in Amsterdam tot een kubushuisje in Rotterdam: er is van alles mogelijk. Ook via andere aanbieders is een verblijfplaats te vinden. Wist je dat het zelfs mogelijk is om te slapen in een luchtballon, op een cruiseschip of in een Mongoolse yurt? Je kunt het zo simpel of zo luxe maken als je maar wilt.

Geheel verzorgd

Hebben jullie de perfecte locatie gevonden, dan kunnen de activiteiten voor het vriendinnenweekend gekozen worden. Misschien hebben jullie allemaal een drukke tijd achter de rug en willen jullie vooral ontspannen en niet te veel plannen. Dan is een spaweekend in een sparesort of in jullie eigen wellness accommodatie perfect. Huur een huisje met sauna en andere wellness voorzieningen zodat jullie wanneer en zoveel als jullie willen kunnen genieten. Na een heerlijk ontspanmoment in de privésauna of het bubbelbad kunnen jullie op de bank neerploffen voor een gezellig filmavondje.

Actief en avontuurlijk

Is jouw vriendinnengroep juist altijd op zoek naar avontuur en actie? Plan dan een actief en avontuurlijk vriendinnenweekend. Voor de echte watersporters in een huisje op het strand ideaal. Vanuit de strandbungalow kunnen jullie zo het strand op en de zee in voor jullie favoriete watersport. Ook survivallen in de vrije natuur is een goede optie. Ga voor een weekend ‘back to the basics’ zodat jullie écht tijd hebben voor elkaar. Er is niets zo verenigend als samen een comfortabele verblijfplaats opzetten en zelf de voorzieningen regelen.

Catering met teamuitje

Geniet extra met een luxe buffet

Een survivalweekend kan voor een sterkere band zorgen. Toch zit je niet altijd te wachten op een actief en uitdagend uitje. Misschien heb je eerder een weekend in gedachten waar jullie nergens naar om hoeven te kijken. Laat je je liever even helemaal in de watten leggen? Wil je voor een weekendje ook niet denken aan boodschappen doen en koken? Waarom laat je anderen het werk niet doen? Genoeg mogelijkheden om het geheel te laten verzorgen. En dat hoeft niet duur te zijn.

Kies bijvoorbeeld voor een luxe buffet met ambachtelijke gerechten van De Buffetten Boer. Er zijn veel menu’s mogelijk, van een vegetarisch tot een vis- en vleesbuffet. Alle benodigdheden worden geleverd (zelfs borden en bestek!) en alles wordt ook weer netjes opgehaald. Zelfs de afwas hoeven jullie niet te doen. Kies jullie favoriete buffet uit en geniet. Ideaal voor een vriendinnenweekend waarin je alleen maar wilt genieten.

Compleet buffet: perfect voor een vriendinnenweekend

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades en warme stokbroden
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Delen op: