Ga naar content
Terug naar blogs

4 tips om nog meer te genieten van een héérlijk buffet!

Een geslaagd buffet valt of staat met een goede voorbereiding. Daarom geven wij u enkele handige tips mee waarmee de kans op een geslaagd buffet aanzienlijk groter wordt!

Vraag uw gasten of zij zich willen aanmelden

Vraag van tevoren of uw gasten zich willen aanmelden voor uw feest. Op deze manier kunt u gericht inkopen doen. Het aantal tafels en stoelen kunt u dan bijstellen!  Om zo veel mogelijk wijzigingen te voorkomen , raden wij aan via datumprikker.nl de beste datum vast te stellen.

Inventariseer of je gasten speciale wensen hebben

Uw gasten zijn uniek! Vraag daarom aan uw gasten of zij kinderen meenemen, vegetariërs zijn, halal eters zijn of glutenvrije eters zijn. Vraag ook altijd even naar allergieën, zodat hier rekening mee kan worden gehouden! Op deze manier komt niemand voor een verrassing te staan en is iedereen klaar om te genieten!

Huur een biertap

Kratten bier, flesjes bier en blikjes bier kunnen al snel een grote kostenpost zijn van uw buffet.  Het huren van een biertap is daarom al snel goedkoper. De Buffetten Boer denkt hierin graag met u mee! Neem daarom even contact met ons op!

Denk aan de kinderen!

Kinderen raken snel verveeld of willen vroeg naar huis, terwijl u een gezellige tijd met vrienden of familie heeft. Hierdoor kunnen gasten uw buffet sneller dan gewenst verlaten. U kunt dit voorkomen door de kinderen te vermaken met leuke activiteiten en entertainment! Zet bijvoorbeeld een tv met DVD-speler in een aparte kamer of ga gezellig een spelletje spelen!

Met deze tips heeft u zich zo goed mogelijk voorbereid op een gezellig avondje met buffet! Eet smakelijk!

Kies jouw favoriete buffet
  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies en bestel jouw buffet
Geniet van een ambachtelijke barbecue bij De Barbecue Boer
De Barbecue Boer biedt alles om je barbecue compleet en ambachtelijk te maken:
  • Echt slagersvlees van hoge kwaliteit.
  • Huisgemaakte producten zoals salades, stokbroden en sauzen.
  • Alle benodigdheden, van een barbecue tot aan servies.
  • Geen afwas
Bekijk alle pakketten
Terug naar blogs

Meer interessante blogs

Buffet in een café?

Een buffet in een café is reuze gezellig! Een drankje en een heerlijk hapje eten in het café is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedag, teamuitje of personeelsuitje.