Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Personeelsuitje

Zelf een personeelsuitje organiseren

Wil je een personeelsuitje zelf organiseren? We helpen je graag bij het organiseren van een spectaculair personeelsuitje!

Zelf een personeelsuitje organiseren: hoe doe je dat?

Wil je een personeelsuitje zelf organiseren, dan komt daar heel wat bij kijken. Zeker voor grote groepen moet er aan veel gedacht worden. Waar gaan jullie heen, wat gaan jullie doen en hoeveel mag het bedrijfsuitje kosten? Ook over de hapjes en drankjes moet nagedacht worden. Hoe stel je een programma op dat iedereen in de smaak zal vallen? We helpen je graag bij het organiseren van een spectaculair personeelsuitje.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Ieder geslaagd uitje begint met een goede planning. 

1. Denk na over de grootte van de groep, hoeveel mannen en/of vrouwen er zijn en ook wat de leeftijdscategorie ongeveer is. 

2. Verder wil je natuurlijk niet in de herhaling vallen. Kijk daarom ook naar voorgaande personeelsuitjes zodat je zeker weet dat jouw idee uniek is. 

3. Gelukkig is het aanbod zo groot dat er altijd iets origineels te vinden is. Heb je het budget vastgesteld en weet je precies welke wensen er binnen de groep zijn? Dan kun je de locatie gaan kiezen. 

4. Of je nu Brabant, Gelderland of de hoofdstad Amsterdam kiest; in Nederland zijn er recreatievoorzieningen te over. Je hebt keuze uit zowel goedkope bedrijfsuitjes als exclusieve uitjes. Bespaar je op de kosten van de activiteiten, dan heb je meer geld over voor hapjes en drankjes. Zo plan je de dag precies zoals je wilt.

Werkuitje

Top ideeën voor een geslaagd personeelsuitje

Waar ben jij naar op zoek voor het aankomende uitje? Wil je een personeelsuitje organiseren voor de teambuilding of omdat er wat te vieren is? 

In het eerste geval kun je een uitdagende activiteit kiezen die tegelijk vermakelijk is. Denk aan spellen als Wie Is De Mol, The Hunt en een GPS dropping. Deze activiteiten zijn perfect om beter te leren communiceren en samenwerken. Daarnaast leer je als collega’s samen oplossingsgericht te denken. Kortom, het is een leerzame activiteit die tevens spannend en uitdagend is. 

Wil je liever binnen op eigen locatie een personeelsuitje organiseren? Dan is een quiz ideaal. Er zijn allerlei thema’s te bedenken zoals ‘Jongens Tegen Meisjes’ of een laagdrempelige pub quiz. 

Als afsluiting kun je een (dans)feest organiseren om na het denkwerk lekker te ontspannen. Valt er iets bijzonders te vieren, dan kun je helemaal uitpakken met een groot feest, inclusief professionele dj. Huur een te gekke locatie af, bereid de dansvloer voor en het feestje kan beginnen!

Regel het eten makkelijk met een buffet

Naast het budget, de locatie en de activiteiten is er nog één belangrijk ding te regelen: het eten. Hoe pak je dat aan voor een personeelsuitje? Voor een grote(re) groep kan het lastig zijn om aan alle wensen te voldoen. 

Daarom zijn juist buffetten zo populair voor bedrijfsuitjes. Je hebt een keuze uit diverse maaltijden voor een voordelige prijs. Zeker bij De Buffetten Boer zijn het aanbod en de prijs heel aantrekkelijk. 

Bovendien kan het buffet overal in Nederland afgeleverd worden. Welke locatie je ook kiest voor het personeelsuitje, de catering zal gemakkelijk te regelen zijn. Het gewenste buffetmenu bestel je eenvoudig online. Kies uit 8 ambachtelijke buffetten en iedereen is voorzien. Drank en desserts? Voeg je eenvoudig toe aan je bestelling.  

Nadat de bestelling rond is, kun jij met een gerust hart uit gaan kijken naar de grote dag. Je hoeft zelf namelijks niks meer te doen. Ieder buffet leveren wij inclusief:

  • Borden, bestek en servetten
  • Buffetschalen om de gerechten in warm te houden
  • Verse stokbroden met kruidenboter
  • En nog belangrijker: wij doen de afwas!

Zo kan ook jij zonder zorgen van het uitje gaan genieten.

Buffet personeelsuitje

Compleet buffet met het personeelsuitje

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades en warme stokbroden
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: