Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 15 juli a.s. volgeboekt! Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen tot en met deze datum.

Low budget teamuitje organiseren

Hoe organiseer je een lowbudget teamuitje?

Voor een laag budget toch een spectaculair bedrijfsuitje organiseren; hoe doe je dat? Vind hier inspiratie!

Hoe organiseer je een lowbudget teamuitje?

Voor een laag budget toch een spectaculair bedrijfsuitje organiseren; hoe doe je dat? Doe hier inspiratie op voor een lowbudget teamuitje dat het best past bij jouw bedrijf. Ook voor weinig geld is het mogelijk om er een geslaagde dag van te maken. Met genoeg creativiteit valt er namelijk van alles te verzinnen. 

Kies voor een sportactiviteit waarvoor je weinig spullen nodig hebt of kies een traditioneel en betaalbaar uitje als bowlen. Wil je liever iets originelers? We geven je graag ideeën om een uniek lowbudget teamuitje te kunnen organiseren.

Ontspannen teambuilding in de buitenlucht

Golf en midgetgolf zijn steeds terugkerende uitjes voor bedrijven en particulieren. Wanneer je eens iets nieuws wilt proberen, is boerengolf een goede keuze. Deze vorm van golf is een leuk alternatief voor traditionele activiteiten als golfen en bowlen. Bovendien ligt de prijs van boerengolf aanzienlijk laag. Helemaal in de stijl van De Buffetten Boer!

Deze activiteit is daarom perfect voor een lowbudget teamuitje. Zo geniet je van zowel een goedkoop als uniek bedrijfsuitje. Wil je het liefst een actief uitje organiseren in de vrije natuur? Wie weet is ‘boerenlympics’ iets voor jou. Dit actieve sportevenement op het platteland is ideaal voor teambuilding.

Teambuilding buiten

Geschikt voor ieder seizoen

In Nederland zal je helaas vaak een alternatieve locatie achter de hand moeten houden voor het geval dat het koud of regenachtig is. Gelukkig zijn er ook binnen veel activiteiten te regelen; ook voor een lowbudget teamuitje! Voor een creatief en actief uitje is een dansworkshop perfect. In het begin misschien wat ongemakkelijk, maar uiteindelijk enorm hilarisch. Dansworkshops zijn betaalbaar en erg vermakelijk. Denk bijvoorbeeld aan Salsa of Streetdance. Voor iedere doelgroep is er wel een geschikte dansstijl te vinden.

Uiteraard zit niet iedereen te wachten op een dansend teamuitje. Een activiteit waarbij meer denkwerk wordt vereist, past wellicht meer bij jouw team. Een quiz is bijvoorbeeld erg voordelig te realiseren. Je kunt de vragen zelf bedenken en op eigen locatie het evenement organiseren. Verder hoef je alleen de catering te regelen. Na de quiz kun je de dag feestelijk afsluiten met muziek en eventueel zelfs een dansvloer.

Buffet op locatie: ideaal voor een laag budget

Een slimme manier om te besparen voor je teamuitje is de catering laten regelen op eigen locatie in plaats van uiteten. Kies bijvoorbeeld voor een gevarieerd buffet op bedrijfslocatie of een afgehuurde locatie. Je bespaart een hoop geld, maar kunt met je team nog steeds genieten van een heerlijke maaltijd.

Wanneer je De Buffetten Boer kiest voor een buffet op locatie, ben je goedkoop uit én ben je verzekerd van kwaliteit. Alles wordt voor je geregeld: van het leveren van het buffet tot het ophalen van het vuile servies. Ook de afwas wordt voor je gedaan, omdat de borden en het bestek bijgeleverd worden. 

Catering met teamuitje

Onze buffetten zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën zodat je voor ieder budget wel een geschikte optie kunt vinden. Al vanaf €11,95 per persoon vind je een compleet verzorgde maaltijd. Indien gewenst, voeg je zelf nog (fris)drank en desserts toe om het helemaal compleet te maken. Kies je favoriete buffet online en regel de catering bijzonder gemakkelijk en goedkoop. 

We wensen je alvast een gezellige dag toe!

Compleet buffet: perfect voor een lowbudget teamuitje

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades en warme stokbroden
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: