Ga naar content
Terug naar blogs

Hoe organiseer je een lowbudget teamuitje?

Hoe organiseer je een lowbudget teamuitje?

Voor een laag budget toch een spectaculair bedrijfsuitje organiseren; hoe doe je dat? Doe hier inspiratie op voor een lowbudget teamuitje dat het best past bij jouw bedrijf. Ook voor weinig geld is het mogelijk om er een geslaagde dag van te maken. Met genoeg creativiteit valt er namelijk van alles te verzinnen. 

Kies voor een sportactiviteit waarvoor je weinig spullen nodig hebt of kies een traditioneel en betaalbaar uitje als bowlen. Wil je liever iets originelers? We geven je graag ideeën om een uniek lowbudget teamuitje te kunnen organiseren.

Ontspannen teambuilding in de buitenlucht

Golf en midgetgolf zijn steeds terugkerende uitjes voor bedrijven en particulieren. Wanneer je eens iets nieuws wilt proberen, is boerengolf een goede keuze. Deze vorm van golf is een leuk alternatief voor traditionele activiteiten als golfen en bowlen. Bovendien ligt de prijs van boerengolf aanzienlijk laag. Helemaal in de stijl van De Buffetten Boer!

Deze activiteit is daarom perfect voor een lowbudget teamuitje. Zo geniet je van zowel een goedkoop als uniek bedrijfsuitje. Wil je het liefst een actief uitje organiseren in de vrije natuur? Wie weet is ‘boerenlympics’ iets voor jou. Dit actieve sportevenement op het platteland is ideaal voor teambuilding.

Teambuilding buiten

Geschikt voor ieder seizoen

In Nederland zal je helaas vaak een alternatieve locatie achter de hand moeten houden voor het geval dat het koud of regenachtig is. Gelukkig zijn er ook binnen veel activiteiten te regelen; ook voor een lowbudget teamuitje! Voor een creatief en actief uitje is een dansworkshop perfect. In het begin misschien wat ongemakkelijk, maar uiteindelijk enorm hilarisch. Dansworkshops zijn betaalbaar en erg vermakelijk. Denk bijvoorbeeld aan Salsa of Streetdance. Voor iedere doelgroep is er wel een geschikte dansstijl te vinden.

Uiteraard zit niet iedereen te wachten op een dansend teamuitje. Een activiteit waarbij meer denkwerk wordt vereist, past wellicht meer bij jouw team. Een quiz is bijvoorbeeld erg voordelig te realiseren. Je kunt de vragen zelf bedenken en op eigen locatie het evenement organiseren. Verder hoef je alleen de catering te regelen. Na de quiz kun je de dag feestelijk afsluiten met muziek en eventueel zelfs een dansvloer.

Buffet op locatie: ideaal voor een laag budget

Een slimme manier om te besparen voor je teamuitje is de catering laten regelen op eigen locatie in plaats van uiteten. Kies bijvoorbeeld voor een gevarieerd buffet op bedrijfslocatie of een afgehuurde locatie. Je bespaart een hoop geld, maar kunt met je team nog steeds genieten van een heerlijke maaltijd.

Wanneer je De Buffetten Boer kiest voor een buffet op locatie, ben je goedkoop uit én ben je verzekerd van kwaliteit. Alles wordt voor je geregeld: van het leveren van het buffet tot het ophalen van het vuile servies. Ook de afwas wordt voor je gedaan, omdat de borden en het bestek bijgeleverd worden. 

Catering met teamuitje

Onze buffetten zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën zodat je voor ieder budget wel een geschikte optie kunt vinden. Al vanaf €11,95 per persoon vind je een compleet verzorgde maaltijd. Indien gewenst, voeg je zelf nog (fris)drank en desserts toe om het helemaal compleet te maken. Kies je favoriete buffet online en regel de catering bijzonder gemakkelijk en goedkoop. 

We wensen je alvast een gezellige dag toe!

Compleet buffet: perfect voor een lowbudget teamuitje
  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades en warme stokbroden
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies en bestel jouw buffet
Elk moment genieten van een heerlijk buffet
De Buffetten Boer biedt alles om je buffet compleet en ambachtelijk te maken:
  • Vandaag vóór 12 uur besteld, morgen geleverd.
  • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering.
  • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis.
  • Met borden, bestek en servetten
Bekijk alle buffetten
Terug naar blogs

Meer interessante blogs

Buffet in een café?

Een buffet in een café is reuze gezellig! Een drankje en een heerlijk hapje eten in het café is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedag, teamuitje of personeelsuitje.