Inmiddels zijn wij voor de periode van 22 t/m 26 december helemaal volgeboekt.
Geniet daarom van een ambachtelijke winterbarbecue!
Ga naar content

Kies en bestel jouw buffet 100% ambachtelijk

Nog meer genieten van je buffet met

Recensies over De Barbecue Boer

“Voldoende grote porties en het glutenvrije en vegetarische eten waren goed gescheiden gehouden”
Mark uit Veldhoven
“Zeer goed eten en perfect warm aangeleverd op afgesproken tijd. Zeker een aanrader.”
Vve Hoogmonde uit Rotterdam
2800+ reviews gemiddeld 9,2 op Kiyoh
“Heerlijk eten! We hebben heel veel complimenten gekregen. Alles was mooi op tijd en heerlijk warm. Zeker een aanrader!”
Klant uit Putten
“Perfecte levering en uitleg. Het eten was enorm lekker. Meer dan voldoende eten.”

Buffet voor grote groepen

Elk moment is een goed moment voor een buffet. Houd je een buffet voor een grote groep? Regelen we. Of er nu 25 man of enkele honderden gasten komen.

 • Trouwerij, jubileum, feestdag (kerst!) of andere gelegenheid
 • Levering en ophalen door heel Nederland
 • Bestel ook (fris)drank, drinkglazen, desserts en tafel aankleding
Meer over Een buffet met grote groepen
(Vanaf 50 personen)

Bestel je favoriete buffet en geniet!

Een buffet is altijd een goed idee. Veel mensen bestellen een buffet als er een bijzondere gelegenheid is. Zoals een zakelijk evenement, trouwerij of jubileum. Maar ook als je helemaal niets hebt te vieren, kan je natuurlijk een buffet bestellen. Gewoon om het leven te vieren, samen met familie, vrienden of collega’s. Een rijkgevuld en vers buffet bestel je natuurlijk bij de Buffetten Boer. Kies jouw favoriete pakket(ten) en bestel online. Dan doen wij de rest, óók de afwas.

Kies jouw favoriete buffet

Zoveel mensen, zoveel smaken. De Buffetten Boer bezorgt iedereen een smakelijk buffet. Kies bij ons uit liefst 8 rijkgevulde en verse buffetten, te bestellen vanaf 12 personen. Wat te denken van een Luxe Buffet, een Bourgondisch Buffet, een Hollands Buffet of een Italiaans Buffet? Populair is ook ons Vis en Vlees Buffet. En voor wie echt alles lust, is er het Keuze is Reuze Buffet. Liever lunchen? Kies voor een Lunch Buffet of een Lunch Buffet met Vis.

Ook glutenvrij, halal en vegetarisch 

Zijn er onder jouw gasten vegetariërs, glutenvrije eters of mensen die halal eten? En zijn er kinderen bij? Geef dit dan even aan ons door. De Buffetten Boer houdt rekening met speciale wensen.
Neem contact op over de mogelijkheden

De beste versproducten en ingrediënten

Zelfs jouw meest kritische gasten eten lekker. Want de Buffetten Boer gebruikt alleen de beste versproducten en ingrediënten. Het allerbeste vlees van de slager, de lekkerste verse vis van de vishandel en knapperige groenten van de groenteboer. Daarmee bereiden we in eigen keuken jouw heerlijke buffet.

Mét opwarmschalen, borden en bestek

We bezorgen het buffet in opwarmschalen (+ potjes brandpasta), borden en bestek. We leveren het buffet koud aan. Je warmt het buffet zelf eenvoudig op in de meegeleverde schalen, zodat het klaar is wanneer jou dat uitkomt. Organiseer je een buffet voor 25 personen of meer? Dan leveren we het buffet warm bij je af, op de afgesproken tijd. Aan tafel!

Wij doen de afwas

Op de dag na het buffet halen we de lege schalen, borden en het bestek weer bij je op. Je hoeft niet zelf af te wassen, want we nemen de vuile vaat mee.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Vóór 12 uur besteld, morgen geleverd

Alsjeblieft

 • De beste versproducten van slager en visboer
 • Vers stokbrood van de warme bakker
 • Ook glutenvrij, halal en vegetarisch

Altijd inbegrepen

 • Barbecue (inclusief gas)
 • Verse salades, sauzen en stokbrood
 • Servies, bestek en servetten
 • Breng- en haalservice
 • De afwas (doen we graag)

Levering door heel Nederland

Waar je ook woont in Nederland, bestel gerust bij De Barbecue Boer. We leveren gratis door heel Nederland, in elk dorp en elke stad. Thuis, op een feestlocatie, op een camping of op een kampeerboerderij. Alleen op de Waddeneilanden bezorgen we – helaas – niet.

Kies en bestel jouw buffet
Vóór 12 uur besteld, morgen geleverd