Ga naar content
Open menu

Buffet op locatie bezorgd

 • Vandaag vóór 12 uur, besteld, morgen geleverd (vol=vol)
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis
 • Met borden, bestek en servetten
Bekijk buffetten Of bel 0342 490 047
Buffet op locatie bezorgd

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Kies jouw buffet

6300+ klanten geven ons een 9,4 (Kiyoh.nl)

“Gemaakte afspraken voor 100% nagekomen en eten was voortreffelijk. Echt een aanrader!”

Robert uit Tilburg

“Heerlijk eten! We hebben heel veel complimenten gekregen. Alles was mooi op tijd en heerlijk warm. Zeker een aanrader!”

Snel je bestelling wijzigen

Wijzig zelf het aantal personen, voeg pakketten toe of extra's zoals frisdrank of bier.

Log in bij je account
Lees meer over wijzigen van je bestelling

Direct antwoord op je vraag

Onze chatbot geeft je direct antwoord op je vraag of brengt je in contact met de juiste persoon.

Stel je vraag
Of bekijk de veelgestelde vragen

Nog meer genieten van je buffet met

Buffet op locatie, door heel Nederland

Gezellig met de familie, vrienden of collega’s een mooie avond tegemoet gaan? Afsluitend na werk of op een vrije dag in het weekend heet je jouw vrienden welkom. Gewoon lekker bij je thuis. Het buffet staat al te sudderen. Buffet op locatie geleverd. De geuren zijn een straat verderop al te ruiken. Wie staat daar in de keuken? Niemand.

Je hoeft namelijk helemaal niets te doen om een gezellige avond te organiseren. Een verjaardag, jubileum, bedrijfsdiner…welke reden dan ook. Kies je voor De Buffetten Boer, dan geniet je gegarandeerd zonder zelf in de keuken te staan. Kies je favoriete buffet, wij doen de rest:

 • Buffet op locatie met vlees van de slager en vis van de vishandel
 • Huisgemaakte salades en broden van de bakker
 • Inclusief borden, bestek en servetten
 • Bestel eventueel lekkere extra’s als desserts en gekoelde drank
 • Geen afwas!

Bovendien levert De Buffetten Boer door heel Nederland. Dus op iedere locatie. Thuis, op het werk, in de kantine. Jij bepaalt!

Buffet op locatie vanaf 6 personen

Buffet bestellen kan al vanaf 6 personen. Een leuk aantal. Ben jij van plan om met een grote groep van een buffet te genieten? Bij De Buffetten Boer is er geen limiet. Toch is het volgende belangrijk om te weten.

Bestel je voor 35 personen of meer? Dan komt de chauffeur 3 uur voor aanvang aan en zet hij het buffet op de gewenste locatie klaar en warmt jouw buffet op. Zodat jouw buffet op tijd van start kan gaan. Voor groepen kleiner dan 35 personen, leveren wij het buffet koud op locatie. Geleverd in speciale thermoboxen. Dat voorkomt een volle koelkast en het houdt de gerechten 12 uur lang koud.

Door de meegeleverde chafing dishes kan je het buffet zelf opwarmen. Even aansteken en ongeveer 1,5 uur later kan je aanschuiven. Gemakkelijk, toch?

Waarom onze buffetten nog lekkerder zijn

Wat een gemak met De Buffetten Boer, vind je niet? Maar als je er dan toch voor kiest om het eten laten verzorgen, moet het ook perfect zijn. Een goed en goedkoop buffet: dat beloven wij.

Ieder buffet bestaat uitsluitend uit verse ingrediënten. Verder uitgelegd, ieder stuk vlees komt van de slager en vis van de vishandel. Dat is de basis van onze buffetten. Daarnaast zijn overige ingrediënten gemaakt van huisgemaakte producten, zoals de salades en sauzen. De stokbroden levert de warme bakker. Het verschil proef je!

Bovendien kunnen wij rekening houden met speciale eetwensen. Glutenvrije, vegetarische, halal en kinderbuffetten zijn ook te verkrijgen. Voor ieder wat smaakvols!

Wij leveren servies, maar houden de afwas

Leuk natuurlijk, je vrienden en familie over de vloer kan sporen achterlaten. In de keuken bijvoorbeeld. Heb je eerst al het servies uit de kasten getrokken, stapelt nu de afwas zich op.

Gelukkig niet! De Buffetten Boer levert namelijk voldoende borden en bestek toe. Natuurlijk ontbreken de opscheplepels ook niet. Na afloop leg je alles vuil in de kratten. Wij halen de volgende dag alles op én doen de afwas. Geen excuses, uitnodigen dat bezoek!

Kies en bestel jouw oud en nieuw buffet

Al vanaf €12,75 per persoon kan je een buffet bestellen. Je hebt de keuze uit acht verschillende buffetten, waarvan er twee als lunch buffet zijn. Kies het Luxe buffet, Keuze is reuze buffet, American buffet, saté buffet, stamppotbuffet, vis en vlees buffet, Boeren buffet of het Italiaans buffet.

We bezorgen door heel Nederland en doen de afwas!

Waar je ook woont, wij leveren. Wil je een buffet in Amersfoort, Nijmegen of helemaal in Eindhoven? Overal kom je onze bezorgers tegen! We leveren door heel Nederland, behalve de Waddeneilanden.

Wij bieden jou

 • Eerlijke versproducten van de échte slager
 • Vers stokbrood van de warme bakker
 • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen

Altijd gratis

 • Opwarmschalen met chafing dishes
 • Salades, stokbrood en sauzen
 • Borden en bestek
 • Breng- en haalservice
 • De afwas

Levering door heel Nederland

Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Van kleine dorpen tot grote steden

Wij leverden afgelopen weken al in Almere, Hilversum, Zoetermeer, Den Haag, Hengelo, Breda, Ede, Amersfoort, Leiden, Deventer, Apeldoorn en Rotterdam.

Kies en bestel jouw buffet
Vandaag vóór 23.59 besteld, overmorgen geleverd