Ga naar content
Open menu

Buffet bestellen? Levering aan huis

 • Vandaag vóór 12 uur, besteld, morgen geleverd (vol=vol)
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis
 • Met borden, bestek en servetten
3000+ klanten geven ons een 9,3 (Kiyoh.nl)
De Buffetten Boer

Kies en bestel jouw buffet 100% ambachtelijk

Kies jouw buffet

3000+ klanten geven ons een 9,3 (Kiyoh.nl)

“Ideaal voor een BBQ op kantoor! Lekker eten, veel salades. En een snelle service”

S & S uit Almere

“Geweldig! Nog nooit zo een uitgebreide en goed verzorgde online BBQ geboekt. Tot in de puntjes verzorgd. Breed assortiment verse kwaliteit. Glutenvrij was een heel groot succes.”

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8.00 - 18.00 uur.

Nog meer genieten van je buffet met

Buffet bestellen

Een buffet bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Bij de Buffetten Boer heb je de keuze uit 8 versbereide en rijkgevulde buffetten. En je hoeft er de deur niet voor uit. Want je bestelt online. Wij bezorgen jouw buffet vervolgens aan huis en op elke andere locatie. We doen zelfs de afwas voor je. Ontdek de kwaliteit en het gemak van de Buffetten Boer.

Bereid met verse producten en ingrediënten

We breiden jouw buffet met verse producten en ingrediënten. Het beste vlees van de slager, de lekkerste verse vis van de vishandel, knapperige groenten van de groenteboer. De salades en sauzen zijn huisgemaakt. En de stokbroden en andere broodjes komen vers van de warme bakker.

Kies uit 8 rijkgevulde buffetten 

Zoveel mensen, zoveel smaken. Kies daarom uit 8 rijkgevulde buffetten, te bestellen vanaf 12 personen. Wat te denken van:

P.S. zijn er mensen met speciale wensen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden van vegetarisch, halal en glutenvrij buffet. Ook houden we rekening met de eetwensen van kinderen.

Bezorging in opwarmschalen en mét borden en bestek

We regelen alles voor je. We bezorgen jouw bestelling thuis of op elke andere locatie. Het buffet serveren we in opwarmschalen. En natuurlijk ontbreken de borden en het bestek niet. Wil je nog meer buffetgemak? Bestel dan ook bij ons de (fris)drank, bier en wijn, de drinkglazen, de desserts en de tafelaankleding. De dag na het buffet halen we alles weer op. Wij doen de afwas voor je.

Koud of warm bezorgd

We bezorgen het buffet koud. Je kan dit zelf makkelijk opwarmen in de opwarmschalen. Dan is het eten warm zodra de gasten arriveren. Verwacht je meer dan 25 mensen? Dan leveren we het buffet warm af, op het afgesproken tijdstip. Aan tafel!

We bezorgen door heel Nederland

Of je nu woont middenin Amsterdam of kampeert in een bosrijk gebied, wij leveren jouw bestelling gratis bij je af. Van Groningen-stad tot Oudemolen. En van Julianadorp tot Eindhoven en verder. Overal kom je onze bezorgers tegen. Nou ja, bijna overal. Want alleen op de Waddeneilanden leveren we niet.*

*Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Dit vanwege de té grote afstand!

Wij bieden jou

 • Eerlijke versproducten van de échte slager
 • Vers stokbrood van de warme bakker
 • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen

Altijd gratis

 • Opwarmschalen met chafing dishes
 • Salades, stokbrood en sauzen
 • Borden en bestek
 • Breng- en haalservice
 • De afwas

Levering door heel Nederland

Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Van kleine dorpen tot grote steden

Wij leverden afgelopen weken al in Zwolle, Hilversum, Harderwijk, Utrecht, Hengelo, Breda, Ede, Amersfoort, Leiden, Zeist, Apeldoorn en Lelystad.

Kies en bestel jouw buffet
Vóór 12 uur besteld, morgen geleverd