Ga naar content
Open menu

Ambachtelijk buffet aan huis bezorgd

 • Vandaag vóór 12 uur, besteld, morgen geleverd (vol=vol)
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis
 • Met borden, bestek en servetten
2700+ klanten geven ons een 9,2 (Kiyoh.nl)
De Buffetten Boer

Kies en bestel jouw buffet 100% ambachtelijk

Kies jouw buffet

2700+ klanten geven ons een 9,2 (Kiyoh.nl)

“De Barbecue Boer bezorgde het eten op de afgesproken tijd en de barbecue werkte perfect”

Ruud en Ilse uit 's Hertogenbosch

“De variatie, de hoeveelheid, de mogelijkheid voor glutenvrij én vegetarisch. Heel fijn!”

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8.00 - 18.00 uur.

Nog meer genieten van je buffet met

Buffet aan huis

Heb je plannen voor een ambachtelijk buffet? En zie je ertegenop om dat allemaal zelf te bereiden? Kies dan voor het gemak en de kwaliteit van de Buffetten Boer. We bereiden jouw buffet in eigen huis met verse producten en ingrediënten. In opwarmschalen leveren we het buffet bij je af, thuis of op locatie. En na afloop halen we alles weer op. Ook prettig: wij doen de afwas.

Ambachtelijk, maar dan ook écht

Je kunt rekenen op een rijkgevuld en vers buffet. We bereiden dit in eigen huis, met verse producten en ingrediënten. Het beste vlees van de slager, de lekkerste vis van de vishandel en knapperige groenten van de groenteboer. We selecteren deze producten heel zorgvuldig en kritisch. Jij moet er namelijk op kunnen vertrouwen dat jouw ambachtelijke buffet ook echt ambachtelijk is én heerlijk vers smaakt. De salades en sauzen maken we daarom zelf. Het brood komt van de warme bakker.

Kies uit 8 ambachtelijke buffetten

Voor een écht ambachtelijk buffet kan je dus het best naar de Buffetten Boer. Voor iedereen hebben we wel een rijkgevuld en smaakvol buffet. Kies uit deze 8 buffetten (te bestellen vanaf 12 personen): 

Natuurlijk houden we rekening met speciale wensen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden van vegetarisch, halal en glutenvrij buffet. Ook voor kinderen hebben we een passend buffet.

Bezorging aan huis of op locatie

Thuis, in een zalencentrum, op het bedrijf en op je vakantieadres. We bezorgen jouw buffet waar jij wilt. Het buffet bezorgen we koud in opwarmschalen. Je warmt het eten er makkelijk zelf in op. Verwacht je 25 mensen of meer? Dan leveren we het buffet warm aan, op het afgesproken tijdstip.

Met borden, bestek en servetten (nóg meer is mogelijk)

We leveren jouw buffet in opwarmschalen en compleet met borden, bestek en servetten. Als je dat handig vindt, bestel je bij ons ook je (fris)drank, bier en wijn. De glazen en de tafelaankleding. En de desserts. De dag na het buffet halen we alles weer op. En zoals beloofd: wij doen de afwas.

We bezorgen door heel Nederland

Of je nu woont middenin Amsterdam of kampeert in een bosrijk gebied, wij leveren jouw bestelling gratis bij je af. Van Groningen-stad tot Oudemolen. En van Julianadorp tot Eindhoven en verder. Overal kom je onze bezorgers tegen. Nou ja, bijna overal. Want alleen op de Waddeneilanden leveren we niet.*

*Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Dit vanwege de té grote afstand!

Wij bieden jou

 • Eerlijke versproducten van de échte slager
 • Vers stokbrood van de warme bakker
 • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen

Altijd gratis

 • Opwarmschalen met chafing dishes
 • Salades, stokbrood en sauzen
 • Borden en bestek
 • Breng- en haalservice
 • De afwas

Levering door heel Nederland

Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Van kleine dorpen tot grote steden

Wij leverden afgelopen weken al in Almere, Hilversum, Zoetermeer, Den Haag, Hengelo, Breda, Ede, Amersfoort, Leiden, Deventer, Apeldoorn en Rotterdam.

Kies en bestel jouw buffet
Vóór 12 uur besteld, morgen geleverd