Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Buurtfeest ideeën

De beste recepten voor grote groepen

Van eenpansgerechten tot een tafel vol met kleine gerechtjes: er zijn veel opties mogelijk om een groot gezelschap van eten te voorzien.

Wanneer je een dinner party voor een groot aantal gasten gaat organiseren, spelen meerdere factoren een rol. Bij recepten voor grote groepen gaat het namelijk niet alleen om de hoeveelheden. Er moet genoeg zijn voor iedereen, maar het eten moet natuurlijk ook lekker smaken en gezond zijn. Het liefst kook je zo divers mogelijk. Wat zijn de beste recepten om klaar te maken voor grote groepen?  We geven je graag een overzicht van de vele mogelijkheden. We geven je graag een overzicht van de vele mogelijkheden. Voor iedere gelegenheid is wel een perfect recept te vinden.

Grote, lekkere maaltijden voor een klein budget

Ligt jouw voorkeur bij een grote makkelijke maaltijd die het liefst ook nog goedkoop is? Dit is niet zo moeilijk te realiseren als het misschien lijkt. Er zijn vele gerechten die aan deze eisen voldoen. Ook recepten voor grote groepen kunnen eenvoudig en voordelig zijn. Denk aan curry, risotto, quiche of paella. De eenpansgerechten zijn in ruime hoeveelheden klaar te maken zonder dat het afdoet aan de smaak. Wat betreft de verhoudingen zal je bovendien niet snel de mist in kunnen gaan: door de vele kruiden en specerijen heeft het gerecht vrijwel altijd een heerlijke smaak.

Nog een voordeel: curry’s en paella kun je zelfs de dag van tevoren al bereiden. De smaak van deze gerechten is na een dag extra lekker doordat de aroma volledig in het gerecht is getrokken. Zoek je eigenlijk naar een frisser recept? In de zomer kun je een of meerdere maaltijdsalades klaarmaken. Voor salades hoef je immers niet te zorgen dat het eten warm op tafel verschijnt. Dat scheelt een hoop geplan.

Feestelijk koken voor grote groepen

Is het budget voor jou minder belangrijk en wil je vooral een onvergetelijke avond organiseren voor je gasten? Kies dan voor de meest feestelijke recepten voor grote groepen. Je kunt ook een chique meergangendiner organiseren. Door meerdere kleine gerechtjes te bereiden, geef je jezelf tijd tussen de gangen door om de volgende recepten te bereiden. Je kunt veel dingen natuurlijk al voorbereiden zodat je ook tijd hebt met de gasten. Denk aan groenten snijden, vlees voorgaren en quiche voorbakken. Met de juiste planning kun je de meest feestelijke maaltijd op tafel zetten.

Welke recepten kies je? Een eenvoudig maar chique voorgerecht is carpaccio. Je hebt de borden snel opgemaakt en de gasten zullen zeker genieten van dit gerechtje. Ook vis en garnalen passen goed bij een feestelijk menu. Denk aan een garnalencocktail of gerookte zalm salade. Een simpel, maar heerlijk hoofdgerecht is boeuf bourguignon. Dit eenpansgerecht met stoofvlees past ook op een chic feestje. Alleen al de naam van het recept klinkt goed. Tip: verdeel het stoofgerecht over kleine pannetjes. Zo kun je voor iedere persoon een eigen stoofpannetje serveren.

Ook ideaal voor grote groepen: een ambachtelijk buffet

Zelf koken kan erg leuk en gezellig zijn, maar je moet er natuurlijk wel tijd en energie voor hebben. Wil je een groot gezelschap uitnodigen, maar zie je niet hoe je voor iedereen een maaltijd klaar kunt maken? Geen zorgen! Er zijn vele cateringbedrijven die het eten voor jou kunnen verzorgen. Voor grote groepen is een buffet een echte aanrader. Je weet zeker dat er voor iedereen wat tussen zit en er is altijd meer dan genoeg te eten. Door het buffet te laten bezorgen hoef je zelf de deur niet uit. De Buffetten Boer levert alle benodigdheden af op de gewenste locatie.

Buffet grote groepen

Een compleet buffet voor grote groepen

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas

Kies jouw favoriete pakket
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: