Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 15 juli a.s. volgeboekt! Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen tot en met deze datum.

Pakjesavond

Waarom een buffet op pakjesavond?

Een Sinterklaas buffet is een garantie voor een heleboel pret! Hoe zorg je dat het avondeten met kinderen goed verloopt?

Een Sinterklaas buffet is een garantie voor een heleboel pret! Met een goed gevulde maag start jullie pakjesavond.  Hoe zorg je er voor dat het avondeten met kinderen en ouders goed geregeld is op deze onvergetelijke avond? De Buffetten Boer inspireert je met tips en hints voor een geslaagd buffet op pakjesavond.

Geen zorgen met een Sinterklaas buffet

De Buffetten Boer levert een compleet verzorgd buffet thuis af. Je hoeft alleen nog maar het eten op te warmen en het meegeleverde servies klaar te zetten. Daarna heb jij alle tijd om te genieten van een onbezorgde pakjesavond met de kinderen en jouw gasten. Samen genieten jullie eerst van een heerlijk buffet. Daarna volgen de cadeaus en de pret! Super leuke en handige hints om het ultieme Sinterklaas gevoel te bereiken, vind je in deze blog!

Zet Sinterklaas.fm aan!

Muziek zorgt voor een feestelijke sfeer. Kinderen voelen snel aan als er iets feestelijks op het programma staat en ze worden hier enthousiast van. Dit is zeker het geval wanneer je er ook vrolijke liedjes bij aan zet. Een Sinterklaas liedje zorgt ervoor dat de kinderen in de stemming raken voor een feestelijke avond.

Houd hier ook rekening mee tijdens je buffet op pakjesavond. Je wilt liever geen springende kinderen rond het warme eten hebben. Een ongelukje is snel gemaakt! Als je meer wilt weten over hoe je de veiligheid verbetert tijdens een buffet, hebben wij hier ook een blog over. 

Hier vind je de zender!

Geen stapel afwas

Een buffet op pakjesavond zorgt voor veel gemak. Pakjesavond zelf levert een heleboel bende op: cadeaupapier, snippertjes, stukjes plakband, plat getrapte pepernoten en een vieze vloer. Het laatste wat je op dat moment wilt, is dat er een berg afwas op je staat te wachten.

Met een Sinterklaas buffet van De Buffetten Boer heb je geen zorgen om de afwas. Wij doen namelijk de afwas voor jou. Dit betekent dat je het buffet en het servies alleen maar hoeft klaar te zetten voor ons. Wij nemen alle vuile vaat mee in onze auto en doen de afwas. Daar hoef jij je dus niet druk om te maken!

Sinterklaas

Pas op dat de kinderen zich niet vol snoepen voor het buffet!

Een cadeautje voor mama?

Over het algemeen is de vrouw de huizes degene die kookt en de afwas doet. Natuurlijk zijn er uitzonderingen (je bent top, papa!), maar zij is degene die iedere avond voor een volle maag zorgt. 

Gun elkaar op zo'n feestdag een welverdiende vrije avond!  Even geen gedoe in de keuken, maar gezellig met je gasten een feestje maken.  Dat is waar een feestavond uiteindelijk om draait. Een buffet op pakjes avond is dus niet alleen gezellig en heel lekker, het is ook nog eens een lief gebaar!

Voor ieder wat wils

Onze buffetten zijn zeer uitgebreid. Zelf koken voor een grote groep mensen kan best lastig zijn. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor gerechten en smaken. Het kan je een hoop stress opleveren als je hier rekening mee moet houden. Met het keuze is reuze buffet los je dit probleem makkelijk op. Dit buffet heeft zoveel verschillende gerechten, dat er voor alle eters wel iets lekkers bij zit. Heeft iemand last van allergieën? Is iemand vegetarisch? Mag hij/zij alleen glutenvrij eten? Ook allemaal geen probleem bij De Buffetten Boer. Dit bestel je makkelijk bij!

Een zorgeloze pakjesavond

Een Pakjesavond hoort één groot feest te zijn voor iedereen. De Buffetten Boer helpt je hier graag een handje bij. Wij serveren je ambachtelijke gerechten en nemen de afwas voor je uit handen. Eet smakelijk!

Pakjesavond buffet

Kies jouw favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Onvergetelijke pakjesavond!
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: