Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingrediƫnten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Gratis geleverd incl. opwarm schalen, servies en bestek
Plus verse salades, sauzen en stokbrood.
100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediƫnten
Ook vegetarisch, glutenvrij en halal.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

De beste tips om uw buffet veilig te laten verlopen

De beste tips om uw buffet veilig te laten verlopen U gaat gezellig genieten van een buffet met uw vrienden, familie of collega's! Erg leuk natuurlijk, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Om uw buffet veilig te laten verlopen, geven wij onderstaande tips aan u mee.

Een goede ondergrond

Waarschijnlijk plaatst u het buffet op een tafel in de keuken of woonkamer. Volkomen logisch om hier een buffet neer te zetten natuurlijk.  Zorg er wel voor dat de tafel goed stabiel op zijn poten staat.  Als de tafel wankelt kan je er bijvoorbeeld vellen papier onder stoppen. Als u ervoor zorgt dat de tafel stevig op zijn plaats staat, kan u veilig opscheppen.

Pas op de brandpasta!

Uw buffet staat klaar op tafel! Tijd om de brandpasta eronder te plaatsen. Let wel goed op bij het aansteken van de brandpasta: deze ontvlamt  eerder dan u denkt! Gebruik hiervoor een keukenaansteker, waardoor uw handen ver van het vuur blijven.

Genoeg ruimte

Organiseert u het buffet? Zorg dan voor genoeg ruimte rondom het buffet. Dit maakt het opscheppen van de gerechten voor de gasten niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker. De kans dat er iets zal omstoten, wordt hierdoor verminderd. Zorg ook voor genoeg ruimte op de tafel zelf!

Heet!

Het buffet is in volle gang! Het is gezellig en mensen zijn lekker aan het smullen van het buffet. Zorg ervoor dat u zowel kinderen als huisdieren goed in de gaten houdt. Deze kunnen aan uw aandacht ontsnappen en zorgen voor onveilige situaties bij de hete buffetten. U kunt huisdieren daarom het beste in een aparte ruimte zetten. Houd uw kinderen ook altijd in de gaten!


Met deze tips kan iedereen zorgeloos genieten van al het lekkers! Genieten maar!
Delen

Misschien vind u deze artikelen ook interessant