Ga naar content
Terug naar blogs

Tips om gevarieerd te genieten van het buffet tijdens uw all in vakantie

In de zomer denken we niet direct aan een warm en koud buffet, maar in de vakantie is dit toch weer normaal. Een tal aan mensen genieten in het buitenland van een all inclusive arrangement en kunnen uit veel verschillende buffetgerechten kiezen tijdens hun welverdiende vakantie.

Uit ervaring weet ik dat het aantrekkelijk is om zoveel mogelijk te proeven. Lekker veel ontbijten, in de middag alle lekkere hapjes proberen en ’s avonds van het warm en koud buffet genieten. Het is ‘gratis’ en u wilt weten hoe alles smaakt.

Het ‘all you can eat’ principe kan dan echter ook in uw nadeel werken. De gerechten worden saai en vaak eet u dagelijks hetzelfde. Om écht lekker te blijven genieten van een warm en koud buffet tijdens een all inclusive vakantie, krijgt u een aantal tips.

Loop eerst een rondje om het buffet

Maak eerst eens een rondje om het warme en koude buffet, voordat u besluit op te scheppen. Zo krijgt u al gauw een idee welke buffetgerechten aanwezig zijn. Hierdoor kunt u beter beslissen welke buffetgerechten u op uw bord zou willen zien.

Éen gerecht per avond

Er is zijn zoveel buffetgerechten te kiezen. Probeer echter de verleiding te weerstaan om té veel verschillende buffetgerechten in één keer op te scheppen. Kiest u voor één type gerecht per avond, dan voorkomt u dat u dagelijks het zelfde gerecht eet. Eet gevarieerd en geniet meer van de verschillende buffetgerechten.

Dit geldt ook voor het ontbijt. Ga de ene ochtend is voor een heerlijke omelet en de andere ochtend voor yoghurt of een volkorenontbijt. Kortom: blijf variëren in uw maaltijden.

Gebruik een klein bord

Het is gezichtsbedrog, maar bij een groot bord schept u vaak meer op dan de maag nodig heeft. Hierdoor schept u te veel verschillende gerechten op, waardoor u later in de vakantie niet meer gevarieerd kunt eten.

Ga eens langs een ander hotel

All inclusive hotels kennen vaak een samenwerking met andere hotels. Om toch eens buiten de deur te eten kunt u er voor kiezen om bij een ander hotel te genieten van het buffet. Zo komt u even in contact met een nieuwe omgeving en ervaart u andere maaltijden.

Heeft u nog meer tips of ervaringen om gevarieerd te blijven genieten van het buffet tijdens de vakantie? Wij zijn erg benieuwd!

Kies jouw favoriete buffet
  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Een onvergetelijke vakantie!
Kies en bestel jouw buffet
Elk moment genieten van een heerlijk buffet
De Buffetten Boer biedt alles om je buffet compleet en ambachtelijk te maken:
  • Vandaag vóór 12 uur besteld, morgen geleverd.
  • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering.
  • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis.
  • Met borden, bestek en servetten
Bekijk alle buffetten
Terug naar blogs

Meer interessante blogs

Buffet in een café?

Een buffet in een café is reuze gezellig! Een drankje en een heerlijk hapje eten in het café is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedag, teamuitje of personeelsuitje.