Ga naar inhoud
Buffet ideeen

Het perfecte buffet idee voor iedere gelegenheid

Zoek jij het juiste buffet idee voor jouw feest? Lees dan snel onze tips. Een toevoeging voor ieder feest of diner.

Zoek jij het juiste buffet idee voor jouw feest? Een buffet is ideaal om gasten heerlijke gerechten te serveren die zij zelf kunnen samenstellen. Het geeft ze de vrijheid op een feest, hoe formeel deze ook is. De Buffetten Boer weet voor jouw feest hoogwaardige buffetten te verzorgen, waar jouw gasten heerlijk van gaan eten. Of je nou een diner wilt verzorgen voor een bedrijfsfeest of gewoon voor een buurtfeest, voor alle gelegenheden is een buffet een uitkomst.

De gerechten van De Buffetten Boer worden geleverd in professionele warmhoud schalen met bijbehorend servies. Jij hoeft de borden en het bestek niet te verzorgen. Het servies is voor alle soorten feesten geschikt en sluit aan bij alle decoraties waarmee de sfeer verder wordt bepaald. Hoe je dit gaat vormgeven, dat hangt uiteraard helemaal af van het feest dat er gegeven wordt.

Buffet idee 1: Sierlijke ballonnen

Bij een verjaardagsfeest kunnen ballonnen en slingers haast niet ontbreken. Het eerste buffet idee is daar. Heeft de jarige een bijzondere leeftijd bereikt? Hang de zaal vol met mooie stickers met daarop de leeftijd, of ballonnen in de vorm van de cijfers. Tegenwoordig zijn deze in diverse zaken te koop voor weinig geld. Naast cijfers hebben ze deze ook in letters en soms in complete woorden. Denk daarbij aan ‘Happy Birthday’ of ‘Party’.

Vergeet ook de kaarsen en het vuurwerk niet. Om de jarige helemaal te verrassen is vuurwerk vaak het perfecte element. Kijk bij De Buffetten Boer naar een buffet idee met de ideale desserts om het vuurwerk mee te combineren.

2: Breng de romantiek tot leven

Dezelfde versieringen zijn ook geweldig om toe te passen voor een huwelijksfeest. Al zijn bij een bruiloft bloemen ook perfect om de romantiek van die dag nog extra te benadrukken. Versier de tafels met kleine bloemstukken in de kleuren die aansluiten bij het bruidsboeket. Bespreek desnoods met de bloemist het leveren van extra bloemstukken. Combineer de bloemen met het sierlijke tule en linten om tafels en stoelen mee te decoreren.

Zet of hang op een centraal punt een mooie foto van het bruidspaar. Eén waardoor iedereen weer weet waarom ze die dag samen zijn: om de liefde te vieren van het echtpaar. Ga je een jubileum vieren? Dat is ook zeker de moeite waard om de zaal feestelijk te versieren. Zelfs de meest eenvoudige zalen kunnen met decoraties voor weinig geld worden omgetoverd tot een zaal die niet onderdoet voor een sprookjesachtige paleiszaal. De Buffetten Boer levert al het professionele servies en de gerechten, jij zorgt voor de bloemen, slingers en ballonnen.

3: Een levendig diner

Het buffet-concept gaat vaak gepaard met een lopend buffet. Zodra de gasten hun gerechten hebben opgeschept, willen ze ergens ontspannen kunnen zitten om van het eten te genieten. Betrek ook deze tafels bij de rest van de decoraties. Voor de bruiloften werden bloemstukken al als voorbeeld gegeven. Bedek de tafels met bijpassende tafelkleden waar de kleuren uit de bloemstukken in terugkomen.

Maak je gebruik van een tafelindeling? Zorg voor mooie naamkaartjes en kleine boekjes met daarin het programma van de avond, zoals de geselecteerde muziek die gedraaid gaat worden. Naast het genieten van zo'n prachtige decoratie, zorgt een overheerlijk buffet ervoor dat genieten centraal staat.

Succesvolle afloop

Ben jij gewoonlijk na een feest druk met opruimen en de afwas? Dat is iets waar mensen vaak tegenop zien. Gelukkig hoef je daar met een buffet van De Buffetten Boer niet over na te denken. Niks hoef je schoon te maken. Wat ons betreft het beste buffet idee. Laat de afwasborstel en -middel dus lekker in de kast staan. Zorg ervoor dat alles bij elkaar staat en De Buffetten Boer komt het allemaal weer ophalen.

Kies jouw favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

Bekijk product
€17,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

Bekijk product
€15,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

Bekijk product
€16,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

Bekijk product
€16,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

Bekijk product
€18,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

Bekijk product
€19,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

Bekijk product
€19,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

Bekijk product
€17,95 p.p.
Delen op: