Ga naar inhoud
Nieuwjaar

Het ultieme nieuwsjaarsbuffet: thuis bestellen bij De Buffetten Boer

De knallende kurken, het fonkelende vuurwerk en het gelach van je dierbaren om je heen – er is geen twijfel over mogelijk: oud en nieuw is een bijzondere tijd. Het is het moment waarop we afscheid nemen van het oude jaar en vol verwachting uitkijken naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen. En wat is er mooier dan deze overgang te vieren met vrienden en familie, onder het genot van heerlijk eten? Vier oud en nieuw met De Buffetten Boer! 

Kwaliteit van De Buffetten Boer

Elk gerecht van De Buffetten Boer komt met de garantie van topkwaliteit. Het vlees is rechtstreeks van de slager en de vis van de vishandel. Kwaliteit staat bij ons voorop!  

Ambachtelijk genieten

Bij ons vind je alleen producten van de hoogste kwaliteit. Naast het vlees en de vis, kun je je verheugen op huisgemaakte salades en versgebakken broden van de lokale bakker en knapperige groente van de groenteboer. Wij steken al onze passie en liefde voor het ambacht in onze buffetten en we durven best te zeggen dat je dat proeft.

Compleet verzorgd

Met de buffetten van de Buffetten Boer ben je tijdens oud en nieuw compleet ontzorgt. Wij zorgen voor alle benodigdheden zoals borden, bestek, serveerschalen en warmhoudschalen. Daarnaast hoef je je niet druk te maken om de afwas, wij komen deze gewoon weer ophalen.  

Verwen jezelf en je dierbaren

Wil je nieuwjaarsavond nog specialer maken? Bestel dan lekkere extra’s zoals verrukkelijke desserts en gekoelde dranken. Zo maak je jouw oud en nieuw nog specialer en verwen je je gasten!  

Keuze en flexibiliteit

Bij De Buffetten Boer kies je uit 8 heerlijke buffetten zoals het boeren buffet, American buffet, luxe buffet of het Italiaans buffet. Bekijk al onze buffetten. En wat het nog beter maakt? Je kunt elk buffet personaliseren met extra’s naar wens. Voeg extra’s toe zoals meer vlees, salades of desserts. Of je nu een feest hebt met 6 of 60 mensen, er is altijd een buffet dat bij je past.

Landelijke bezorging

Waar je ook in Nederland woont, De Buffetten Boer komt naar je toe. Of je in het hoge noorden zoals Groningen woont, of het verre zuiden zoals Maastricht, overal kom je De Buffetten Boer bezorgers tegen.  

Buffet voor kleine en grote groepen

Je bestelt je oud en nieuw buffet vanaf 6 personen. Een leuk aantal voor met de jaarwisseling, maar je kan het natuurlijk kan je het zo groot maken als je zelf wilt.  

Bestel je vanaf 35 personen? Dan bezorgen we je oud en nieuw buffet 2,5 tot 3,5 uur voor je wilt beginnen met eten van het buffet. Je kan dan in het bestelproces kiezen hoe laat we het buffet bij je mogen bezorgen.

De chauffeur zet alles voor je klaar en zal de potjes aansteken. Het buffet warmt zichzelf op en vervolgens kunnen jullie gaan genieten van al het lekkers.

Als het gaat om het vieren van oud en nieuw, ga dan voor gemak en kwaliteit! Trakteer jezelf en je dierbaren op een culinair feestmaal en begin het nieuwe jaar in stijl met De Buffetten Boer.

Proost op een fantastisch nieuw jaar!

 

Kies jou favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Delen op: