Ga naar content
Terug naar blogs

Het mooiste kerstfeest organiseren doe je met deze tips

Voor velen is kerst de mooiste tijd van het jaar. Het zijn dagen van gezelligheid en samen delen, van heerlijke kerstdiners en cadeautjes uitdelen. Voor sommigen is het ook gangbaar om feestjes te geven. Heb jij de traditie om jaarlijks een (groots) kerstfeest te organiseren met collega’s, vrienden en/of familie? Misschien ben je dan op zoek naar originele ideeën om ook dit jaar weer een onvergetelijk feest te plannen. Uiteraard wil je niet elk kerstfeest weer hetzelfde doen. Hoe houd je Kerstmis leuk en verrassend? We hopen dat je met onze tips de inspiratie vind die je zoekt.

Organiseer een geslaagd bedrijfskerstfeest binnen budget

De meeste bedrijven in Nederland doen wel iets met kerst. Iedere onderneming vult het programma anders in. Een kerstontbijt, -brunch of kerstdiner behoort tot de mogelijkheden. Je kunt echter ook een compleet bedrijfskerstfeest organiseren. Dit kan kleinschalig zijn – bijvoorbeeld door een kerstborrel te houden – of je kunt volledig uitpakken tijdens de feestdagen. Waar jij voor kiest, hangt natuurlijk af van het budget dat ieder jaar beschikbaar is. Heb je in 2019 een klein feestbudget tot je beschikking, dan kun je een eenvoudig kerstfeest op locatie organiseren. Regel kerstmuziek, vraag collega’s om te helpen met de planning en maak er samen een klein, maar heel gezellig feestje van.

Heb je een groter budget tot je beschikking? Dan kun je het uiteraard ook groter aanpakken voor het aankomende kerstfeest. Huur bijvoorbeeld een te gekke locatie af waar je een te gek feest op touw kunt zetten. Een dj inhuren is een erg populaire optie, maar er is meer mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen kerstmarkt opzetten speciaal voor je bedrijf? Zo hoeven jullie niet ver te reizen naar een markt in Duitsland of België, maar kunnen jullie op de gewenste locatie en knusse kerstmarkt bezoeken.

Kerstfeest

Een onvergetelijk kerstfeest met de familie

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je hier terechtgekomen bent omdat je ideeën zoekt voor een kerstfeest met familie. Wil je eens iets heel anders doen dit jaar tijdens de kerstdagen? Maak dan handig gebruik van onze tips. Wellicht heb je wel eens gehoord van een ‘ugly Christmas sweater party’. Deze traditie komt uit de Verenigde Staten en wordt in Nederland ook steeds populairder. Zoals je misschien wel kan raden, is de dresscode voor dit kerstfeest een gebreide, kleurrijke kersttrui. Het mooist is natuurlijk de groene of rode kersttrui met een mooie print erop. Rendieren, kerstbomen en de kerstman: allerlei typische kerstsymbolen staan op de wollige truien. Vergeet daarnaast de oude, vertrouwde kerstnummers niet op te zoeken. Ook deze kerstmuziek past perfect bij een fout kerstfeest met Christmas sweaters.

Wil je met kerst niet de hele tijd binnen zitten, maar ook samen gezellig op stap gaan? Dan kun je uitzoeken of er in de buurt een kerstmarkt georganiseerd wordt. Daarnaast is een schaatsbaan een erg leuk alternatief voor een onvergetelijk kerstfeest. Wie weet beleven we dit jaar zelfs een witte kerst. Haal dan de mutsen, wanten en sjaals maar tevoorschijn en kom helemaal in de kerstsferen.

Laat je kerstdiner dit jaar geheel verzorgen

Ook het kerstdiner vormt een erg belangrijk deel van de kerstdagen. Zie jij er altijd een beetje tegenop om voor zo veel mensen te moeten koken? Huur voor de verandering eens cateringservice in en geef al deze zorgen uit handen. Bij De Buffetten Boer kun je ook met de kerstdagen terecht voor heerlijke gerechten. Een buffet past perfect bij een kerstfeest dankzij de veelzijdigheid. Kies je favoriete menu (bijvoorbeeld een boeren buffet of stamppotbuffet) en geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een heerlijk kerstdiner.

Kerst buffet
Verzorgd kerstdiner
  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Het mooiste feest van het jaar!
Kies en bestel jouw kerstdiner
Elk moment genieten van een heerlijk buffet
De Buffetten Boer biedt alles om je buffet compleet en ambachtelijk te maken:
  • Vandaag vóór 23.59 besteld, overmorgen geleverd
  • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering.
  • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis.
  • Met borden, bestek en servetten
Bekijk alle buffetten
Terug naar blogs

Meer interessante blogs

Buffet in een café?

Een buffet in een café is reuze gezellig! Een drankje en een heerlijk hapje eten in het café is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedag, teamuitje of personeelsuitje.