Ga naar inhoud
Nieuwjaarsborrel

Begin het jaar goed met deze unieke nieuwjaarsborrel ideeën

Start het nieuwe jaar met een feestelijke borrel. Inspiratie nodig? Je lees het in deze blog!

Houd jij iedere jaarwisseling met collega’s, buren of de sportvereniging een nieuwjaarsborrel? Na enkele borrels op rij ben je wellicht toe aan wat verfrissende ideeën. Hoe zorg je dat de nieuwjaarsreceptie elk jaar weer origineel is? Er zijn vele unieke ideeën te vinden om het evenement verrassend leuk te maken. Laat je inspireren door de, naar onze mening, beste opties voor een spetterend nieuwjaarsfeestje. Volgens ons kun je eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met de feestplanning. Start op tijd met brainstormen en je viert het nieuwe jaar geheel in stijl.

Een te gekke locatie voor een sfeervolle borrel

Voor de planning van een nieuwjaarsborrel zijn er enkele praktische zaken om rekening mee te houden. Zo moet er eerst een locatie gevonden worden voordat je de details kunt gaan plannen. Ga je met buren, vrienden of familie een borrel houden, dan is het besluit snel genomen. Thuis, in de buurt of in het park: eigenlijk kun je overal wel terecht voor een nieuwjaarsreceptie. Met goed gezelschap heb je weinig nodig om er een gezellige tijd van te maken.

Voor een nieuwjaarsborrel op het werk komt er doorgaans meer bij kijken. Zeker als je bij een groot bedrijf werkt. Is het budget beperkt of moet je last minute iets organiseren? Kijk dan of een receptie op bedrijfslocatie mogelijk is. Met feestelijke versiering tover je de werkvloer gemakkelijk om in een sfeervolle feestlocatie. Wil je toch een speciale locatie afhuren voor een unieke nieuwjaarsviering? Dan heb je keuze uit vele opties, zoals een luxe hotel, cruiseschip of boerderij. Je kunt het zo gek (of juist bescheiden) maken als je wilt. Kies je voor huren, dan profiteer je bovendien van het voordeel dat de aankleding al in orde is.

Organiseren borrel nieuwjaar

Entertain de gasten met verrassende activiteiten

Een borrel is pas echt leuk als er ook wat te beleven valt. Je wilt niet alleen samen het glas heffen op het nieuwe jaar, maar ook een vermakelijke tijd hebben. Entertainment huren is een eenvoudige optie om de gasten te vermaken. Denk aan een goochelaar, beatboxer of muziekgroep. Zowel goocheltrucs als muziek passen perfect bij een nieuwjaarsviering. Voor een klein budget kun je ook zelf een Spotifyafspeellijst samenstellen om voor de juiste sfeer te zorgen. Houd wel rekening met de wensen van de borrelaars: zorg dat de muziek de gesprekken niet overstemt.

Naast een optreden kun je ook interactief amusement regelen. Denk aan een photobooth, een quiz met vragen en weetjes over het bedrijf of vermakelijke spellen om op het feest te spelen. Er is werkelijk van alles mogelijk. Vind je het moeilijk om genoeg goede ideeën te bedenken? Vraag dan gerust aan collega’s/vrienden of zij tips hebben. Samen kun je altijd meer dan alleen.

Wat wordt er gegeten: borrelhapjes of een hele maaltijd?

Op een nieuwjaarsborrel draait het natuurlijk niet alleen om de drankjes. Ook eten moet voor de gasten geregeld worden. Kies je dit jaar voor nieuwjaarsborrel hapjes of ga je juist voor een meergangenmenu? Als je voorkeur uitgaat naar het laatste, dan is een buffet wellicht wat je zoekt. Een Nieuwjaarsbuffet vormt de ideale middenweg tussen kleine hapjes en een luxe diner. Dankzij de diverse gerechten weet je bovendien zeker dat er voor iedereen wat tussen zit. Bij De Buffetten Boer kun je terecht voor een ambachtelijk, veelzijdig buffet. Een compleet pakket wordt afgeleverd op een locatie naar keuze. Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is de champagne!

Buffet nieuwjaarsborrel

Catering voor een nieuwjaarsborrel

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Het mooiste feest van het jaar!
Kies jouw favoriete pakket
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

Bekijk product
€17,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

Bekijk product
€15,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

Bekijk product
€16,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

Bekijk product
€16,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

Bekijk product
€18,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

Bekijk product
€19,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

Bekijk product
€19,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

Bekijk product
€17,95 p.p.
Delen op: