Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Tips voor het kerstbuffet

Geniet van het kerstbuffet!

Wij geven je graag de laatste tips voor je kerstbuffet. Fijne feestdagen!

Het is bijna zover. De kerstdagen staan weer voor de deur. Bijna iedereen is druk: je maakt je werk af voor de Kerstvakantie, je bent kerstinkopen aan het doen of je bent druk bezig met het organiseren van een geweldig kerstfeest. Iedereen heeft zo zijn ding.

De Buffetten Boer is voornamelijk druk met het bereiden en bezorgen van heerlijke kerstbuffetten om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in de keuken. Wij snappen namelijk heel goed dat de Kerstperiode een onwijs drukke periode is en dat je tijdens Kerst je tijd graag besteed aan je gezelschap. Wij geven je een paar laatste tips voor een geslaagd kerstdiner.

Ontvang je gasten met een lekker drankje

Heet je gasten welkom met een lekker drankje: een kopje koffie, warme chocolademelk, een frisje, een verse jus, een wijntje, het maakt niet uit! Zolang je jouw gasten maar een warm welkom geeft. Over het algemeen is het normaal om even te wachten met de alcoholische dranken totdat de mensen aan tafel aanschuiven.

Leuke kerstversiering

Bij binnenkomst moeten je gasten in één keer de kerstsfeer te pakken krijgen! Dit bereik je door een mooie kerstboom op te tuigen, sfeervolle kerstverlichting op te hangen en de eettafel netjes op te dekken. Uiteraard ben jij zelf ook onderdeel van de kerstsfeer, dus zorg dat je jouw mooiste kerstkleding aan hebt!

Wie regelt de kerstmuziek?

Kerstmuziek draagt bij aan de kerstsfeer die je wilt creëren.  De nummers die je echt niet mag overslaan zijn de volgende:

Natuurlijk kan je zelf heel makkelijk je eigen afspeellijstje maken met Spotify of Youtube. Zorg er voor dat je de muziek niet te hard aanzet: het draait om de gezelligheid!

Het gaat om gezelligheid!

Wat Kerst altijd zo leuk maakt, is de gezelligheid. Dat geldt natuurlijk ook voor jou als organisator van het kerstdiner. De Buffetten Boer helpt je. Wij ontzorgen het hele kerstdiner en zorgen voor een luxe kerstbuffet. Jij hebt hierdoor tijd voor je gasten, verrast ze met een heerlijke kerstbuffet en iedereen geniet van een fijne kerst!

De Buffetten Boer wenst je een fijne kerst en alvast een gelukkig nieuw jaar!

Kies jouw favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Een onvergetelijke kerst met familie en vrienden!
Delen op: