Ga naar content
Open menu

Een warm en koud buffet bij je thuis (en op elke andere locatie)

 • Vandaag vóór 12 uur, besteld, morgen geleverd (vol=vol)
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis
 • Met borden, bestek en servetten
2700+ klanten geven ons een 9,2 (Kiyoh.nl)
De Buffetten Boer

Kies en bestel jouw buffet 100% ambachtelijk

Kies jouw buffet

2700+ klanten geven ons een 9,2 (Kiyoh.nl)

“Het bezorgen en ophalen was optimaal. Zelfs op het afgelegen vakantiepark waar wij verbleven”

Bart uit tijdens vakantie in Norg

“Fijn dat de vuile vaat ook weer op een aangegeven tijdstip werd opgehaald. Geen afwas!”

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8.00 - 18.00 uur.

Nog meer genieten van je buffet met

Warm en koud buffet

Een trouwerij, verjaardag, feestdag of jubileum. Of gewoon zomaar, om het leven en de vriendschap te vieren. Er is altijd een geschikt moment voor warm en koud buffet bij je thuis. Maar het is nogal wat werk om een écht goed buffet te bereiden. En dan die afwas erna. De Buffetten Boer regelt het allemaal. We bereiden jouw warm en koud buffet, leveren het bij je af en halen de dag erna alles weer op. En wist je dat een buffet helemaal niet duur is? Je hebt al een goedkoop buffet voor 12,75 p.p.

Bereid met verse producten en ingrediënten

We bereiden jouw rijkgevulde buffet met verse producten en ingrediënten. Het beste vlees van de slager, de lekkerste verse vis van de vishandel, knapperige groenten van de groenteboer. We bereiden het buffet in eigen huis. Alles even smaakvol. Een warm en koud buffet zoals alleen de Buffetten Boer die maakt.

Kies uit 8 verschillende warme en/of koude buffetten

Zoveel mensen, zoveel maken. De Buffetten Boer garandeert graag iedereen een smakelijk buffet. Daarom kan je kiezen uit acht verschillende buffetten, te bestellen vanaf 12 personen. Wat te denken van:

Ook vegetarisch, halal en glutenvrij 

Zijn er mensen met speciale wensen? Geef dit dan aan ons door. We houden rekening met halal-eters, glutenvrije eters en vegetariërs. Ook houden we rekening met specifieke eetwensen van kinderen.

Met opwarmschalen, borden en bestek

We leveren het buffet in opwarmschalen en mét borden, bestek en servetten. Wil je nog meer buffetgemak? Bestel dan de (fris)drank, bier en wijn, de drinkglazen, de desserts en de tafelaankleding mee. De dag na het buffet halen we de vuile vaat weer bij je op. Bespaar je de moeite van het schoonmaken. Want zoals we al beloofden: wij doen de afwas.

We bezorgen door heel Nederland

Of je nu woont middenin Amsterdam of kampeert in een bosrijk gebied, wij leveren jouw bestelling gratis bij je af. Van Groningen-stad tot Oudemolen. En van Julianadorp tot Eindhoven en verder. Overal kom je onze bezorgers tegen. Nou ja, bijna overal. Want alleen op de Waddeneilanden leveren we niet.* 

*Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Dit vanwege de té grote afstand!

Wij bieden jou

 • Eerlijke versproducten van de échte slager
 • Vers stokbrood van de warme bakker
 • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen

Altijd gratis

 • Opwarmschalen met chafing dishes
 • Salades, stokbrood en sauzen
 • Borden en bestek
 • Breng- en haalservice
 • De afwas

Levering door heel Nederland

Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Van kleine dorpen tot grote steden

Wij leverden afgelopen weken al in Almere, Hilversum, Zoetermeer, Den Haag, Hengelo, Breda, Ede, Amersfoort, Leiden, Deventer, Apeldoorn en Rotterdam.

Kies en bestel jouw buffet
Vóór 12 uur besteld, morgen geleverd