Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Eindhoven

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Eindhoven

Bekijk buffetten Of bel 0342 490 047
Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Eindhoven
Eindhoven

Verrassende smaken ontdek je met één van onze heerlijke buffetten

De Buffetten Boer biedt twaalf heerlijke, verrassende buffetten aan voor echte levensgenieters. Ideaal voor een feestje met familie, vrienden of collega’s. Wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten, borden, bestek, opwarmbakken en brandpotjes bij je thuis afgeleverd worden en halen alles na de tijd weer op. Zo geniet je samen van een heerlijk buffet in Eindhoven, zonder inkopen te hoeven doen of af te hoeven wassen.

Buffet thuisbezorgd in Eindhoven wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Eindhoven eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Eindhoven ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Bergen Dal? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Ruime keuze voor een buffet in Eindhoven

Natuurlijk vind je bij De Buffetten Boer de meest uiteenlopende buffetten. Neem bijvoorbeeld het American Buffet, met volop Amerikaanse gerechten zoals spareribs, chickenwings en coleslaw. Ideaal voor een Amerikaans themafeestje. Ga je liever op de gezonde toer bij jouw traiteur in Eindhoven? Dan is ons Boerenbuffet een aanrader, met heerlijke beenham, roseval aardappeltjes en huzarensalade. Natuurlijk kun je ook voor onze uitgebreide buffetten kiezen, zoals het Luxe Buffet of het Keuze Is Reuze Buffet. Deze buffetten zijn verkrijgbaar voor groepen vanaf 12 personen. Bij alle buffetten zijn extra opties verkrijgbaar, zoals extra drankjes, salades, vlees of vis. Zo breid je je buffet in Eindhoven eenvoudig uit naar de smaak van je gasten.

Buffet in Eindhoven voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Eindhoven van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Eindhoven. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Eindhoven? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Eindhoven

Wil je volgende week al genieten van één van de ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer? Jouw buffet thuisbezorgd in Eindhoven regel je eenvoudig online. Bovendien profiteer je altijd van aantrekkelijke prijzen, topkwaliteit verse ingrediënten en een complete service, voor onbezorgd genieten. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Bergen Dal, Erp en Boord? We komen echt (bijna) overal in Nederland!