Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Erp

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Erp

Bekijk buffetten Of bel 0342 490 047
Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Erp
Erp

Ambachtelijk buffet bij jou thuis of op het werk

Schep op wat jij lekker vindt bij één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Zo’n buffet in Erp bestel je heel eenvoudig, waarna alles op het afgesproken moment bij je thuis of op het werk geleverd wordt. Jouw buffet thuisbezorgd in Erp komt inclusief borden, bestek, brandpotjes en warmhoudbakken en wordt nadien weer opgehaald. Volop genieten, geen afwas.

Buffet thuisbezorgd in Erp wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Erp eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Erp ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Acht? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Erp: van Italiaans tot Hollands

Wie een themafeestje geeft kan uitermate goed terecht bij De Buffetten Boer voor een passend buffet in Erp. Kies bijvoorbeeld het American Buffet, het Italiaanse Buffet of het Stamppotbuffet. Met het Stamppotbuffet haal je meerdere soorten stamppotten in huis, voorzien van spekjes, jus en rookworst met lekkere frisse bijgerechten, zoals piccalilly en augurkjes. Vier je een Amerikaans feestje thuis of op kantoor? Laat dan heerlijke chickenwings, hete chilisalade en spareribs bezorgen met catering in Erp. Het American Buffet of Stamppotbuffet bestel je al voor gezelschappen vanaf 6 personen. Het Italiaans Buffet is verkrijgbaar voor groepen vanaf 12 personen.

Buffet in Erp voor jouw sportvereniging

Natuurlijk kun je ook terecht bij De Buffetten Boer als je een grote groep eters verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een smakelijk buffet tijdens de seizoensafsluiting van je sportclub, of voor een gezellige borrel voor de vakantie. De Buffetten Boer is een uitstekende, flexibele traiteur in Erp voor dit soort gelegenheden. Je hebt ruime keuze, bent voordelig uit én kunt je bestelling tot twee dagen voor tijd aanpassen. Daarom maken grote bedrijven door heel Nederland al gebruik van de diensten van De Buffetten Boer. Regel jouw catering in Erp voortaan ook eenvoudig, voordelig en snel en vraag je offerte aan via de offertepagina.

Buffet Erp

Heb je alles al geregeld voor je feest behalve het diner? Bestel jouw buffet dan vandaag nog bij De Buffetten Boer. Voordelig, snel geregeld en zonder zorgen genieten van de meest verse en heerlijke gerechten. Zonder afwas, en eenvoudig op maat te bestellen. Catering in Erp voor kleine en grote groepen, zonder afwas. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Acht, Eindhoven en Bokt? We komen echt (bijna) overal in Nederland!