Ga naar content
Open menu

Kies en bestel jouw halal buffet

 • Vandaag vóór 12 uur, besteld, morgen geleverd (vol=vol)
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis
 • Met borden, bestek en servetten
Bekijk buffetten Of bel 0342 490 047
Kies en bestel jouw halal buffet

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Kies jouw buffet

6300+ klanten geven ons een 9,4 (Kiyoh.nl)

“De Barbecue Boer bezorgde het eten op de afgesproken tijd en de barbecue werkte perfect”

Ruud en Ilse uit 's Hertogenbosch

“Zeer goed eten en perfect warm aangeleverd op afgesproken tijd. Zeker een aanrader.”

Snel je bestelling wijzigen

Wijzig zelf het aantal personen, voeg pakketten toe of extra's zoals frisdrank of bier.

Log in bij je account
Lees meer over wijzigen van je bestelling

Direct antwoord op je vraag

Onze chatbot geeft je direct antwoord op je vraag of brengt je in contact met de juiste persoon.

Stel je vraag
Of bekijk de veelgestelde vragen

Nog meer genieten van je buffet met

Het moment voor een buffet is daar. Voor een speciale gelegenheid of niet, een buffet regel je vaak met vrienden, familie en/of collega’s. Een buffet moet goed en niet te duur zijn. Het mooiste? Je hoeft zelf niets te regelen en tóch kan iedereen genieten van een ambachtelijke maaltijd. Ook wanneer je rekening wilt houden met diverse eetwensen.

Een halal buffet houdt bijvoorbeeld rekening met zo'n eetwens, namelijk geen varkensvlees. En ook dan regelen wij alles. We bereiden jouw rijk gevulde buffet met alleen verse ingrediënten, opgediend in opwarmschalen én rekening houdend met de wensen op het gebied van halal vlees. Ongeacht voor hoeveel personen er halal geserveerd moet worden.

Genoten van het buffet? De volgende dag halen wij de vuile vaat op. De afwas laat je staan. Dat doen wij voor je

8 smaakvolle buffetten met een halal variant

De Buffetten Boer heeft 8 verschillende buffetten. Binnen alle diner buffetten kunnen wij rekening houden met halal gerechten, glutenvrije gerechten, vegetarische gerechten en kindergerechten. Ieder buffet is dus te kiezen en heeft haar eigen halal buffet variant. Bij de lunch buffetten kun je makkelijker het vlees onderscheiden. Daarom bestaat hier geen speciale variant voor. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor het:

Niet helemaal zeker welk buffet bij jou en jouw gezelschap past? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Je bestelt een buffet al vanaf 6 of 12 personen. Een halal buffet variant kan je vanaf 1 persoon bestellen, zolang de totale bestelling minimaal 6 personen.

Buffet compleet met borden, bestek en servetten

Wie zegt dat uitgebreid eten vieze vingers en een hoop vaat opleveren? Bestel je een buffet van De Buffetten Boer, dan krijg je hier opwarmschalen, borden, bestek en servetten bij. Dat scheelt jou tijd en moeite om het servies uit de kast te trekken. Heb je frisdrank, bier of wijn nodig? Je voegt het zelf eenvoudig aan het buffet. Ook drinkglazen kun je bijbestellen. Er ontbreekt werkelijk niets.

Bestel je voor 35 personen of meer? Dan komt de chauffeur 3 uur voor aanvang aan en zet hij het buffet op de gewenste locatie klaar en warmt jouw buffet op. Zodat jouw buffet op tijd van start kan gaan. Thuis ff op het werk. Of op welke locatie je maar wilt. Wij leveren namelijk door heel Nederland. Bestel je voor minder personen? Dan leveren wij alle gerechten koud in speciale thermoboxen. Door middel van onze opwarmschalen, chafing dishes en brandpasta warm je het buffet zelf gemakkelijk op. Aan tafel!

De afwas laat je staan

De Buffetten Boer benadrukt het nog maar eens. Begin zelf niet aan de afwas. Ook niet wanneer iemand anders het aanbied. De Buffetten Boer haalt de vaat namelijk de volgende dag bij je op. Schraap alleen de etensresten van het bord af. Leg alles terug in de kratten en boxen, wij doen de afwas!

We bezorgen door heel Nederland

Of je nu woont middenin de stad of ergens verblijft op een rustige plek in de natuur, wij leveren jouw bestelling gratis bij je af. Van Groningen tot Helmond en van Den Helder tot Asten en daar voorbij. Overal kom je onze bezorgers tegen. Nou ja, bijna overal. Want alleen op de Waddeneilanden leveren we niet.*


*Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Dit vanwege de té grote afstand.

  Wij bieden jou

  • Eerlijke versproducten van de échte slager
  • Vers stokbrood van de warme bakker
  • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen

  Altijd gratis

  • Opwarmschalen met chafing dishes
  • Salades, stokbrood en sauzen
  • Borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • De afwas

  Levering door heel Nederland

  Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

  Van kleine dorpen tot grote steden

  Wij leverden afgelopen weken al in Almere, Hilversum, Zoetermeer, Den Haag, Hengelo, Breda, Ede, Amersfoort, Leiden, Deventer, Apeldoorn en Rotterdam.

  Kies en bestel jouw buffet
  Vandaag vóór 23.59 besteld, overmorgen geleverd