Ga naar content
Open menu

Kies en bestel jouw kinderbuffet

 • Vandaag vóór 12 uur, besteld, morgen geleverd (vol=vol)
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis
 • Met borden, bestek en servetten
2700+ klanten geven ons een 9,2 (Kiyoh.nl)
De Buffetten Boer

Kies en bestel jouw buffet 100% ambachtelijk

Kies jouw buffet

2700+ klanten geven ons een 9,2 (Kiyoh.nl)

“Geweldig! Nog nooit zo een uitgebreide en goed verzorgde online BBQ geboekt. Tot in de puntjes verzorgd. Breed assortiment verse kwaliteit. Glutenvrij was een heel groot succes.”

Jan van der Zee uit Boornbergum

“Netjes op tijd geleverd en goede communicatie. Het eten was meer dan voldoende, vers en goed verpakt.”

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8.00 - 18.00 uur.

Nog meer genieten van je buffet met

Iets te vieren of niet…Ieder moment is een goed moment voor een verzorgd buffet. Aan huis, op het werk of op een andere locatie. Met vrienden, familie of collega’s. Het kan overal en met iedereen. Goed eten is alleen écht goed wanneer het ook nog eens gemakkelijk is. De Buffetten Boer snapt dat. Daarom regelen wij alles. Van rijk gevulde buffetten met verse salades, tot levering en afwas. Jij geniet van echte smaak en het gemak.

Vers en smaakvol, ook voor kinderen

De kans is groot dat je van een buffet geniet met een grote groep. Althans, groter dan een normaal diner. Met de hele familie of met collega’s, aanhang en kinderen. Al snel krijg je allerlei eetwensen waar je rekening mee dient te houden. 

Gelukkig weet De Buffetten Boer je ook daarin te helpen. Wij beschikken voor de kleintjes over smaakvolle kinderbuffetten. Speciaal samengesteld voor kinderen. Kleinere porties voor hen, een lagere prijs voor jou. Maar niet te vergeten: altijd net zo vers en lekker!

Een kinderbuffet is een kleinere variant van het normale buffet. Daarom heb je nog steeds de keuze uit 8 verschillende buffetten. Het enige wat je hoeft te doen is op te geven hoeveel kinderbuffetten je wenst te ontvangen, binnen het buffet dat je voor de rest kiest. Kies daarom gewoon uit het:

Niet helemaal zeker welk buffet bij jou en jouw gezelschap past? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Je bestelt een buffet al vanaf 12 personen. Een kinderbuffet variant kan je vanaf 1 persoon bestellen, zolang de totale bestelling minimaal 12 personen is. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld het halal buffet, glutenvrij buffet en vegetarisch buffet.

Geen eigen servies nodig. Compleet is echt compleet!

Zoals we zeggen, verzorgen wij een compleet buffet. Dat houdt in dat wij ook de borden, het bestek en de servetten aan je meegeven. Profiteer van het gemak. Laat je eigen servies staan. Het scheelt je een hoop tijd en moeite. Je hoeft niets klaar te zetten of voor te bereiden. En achteraf? Ook geen afwas. Zet de vuile vaat terug in de kratten of boxen. Wij reinigen het serviesgoed en de opwarmschalen.

Je buffet uitbreiden met diverse extra’s

De supermarkt kan je volledig overslaan. Wil je namelijk gekoeld (fris)drank en desserts bij het buffet? Je voegt het zelf eenvoudig toe aan je bestelling. Écht compleet!

Wat handig is om te weten is dat wij vanaf 25 personen het buffet warm op een afgesproken tijdstip bij je afleveren. Of dit nou bij je thuis of op het werk is. Dat maakt niets uit. Bestel je voor minder personen? Dan leveren wij alle gerechten koud in speciale thermoboxen. Door middel van onze opwarmschalen, chafing dishes en brandpasta warm je het buffet zelf gemakkelijk op. Aan tafel!

Bezorging door heel Nederland

Of je nu woont middenin de stad ergens in Noord-Holland of verblijft op een rustige plek in Groningen, wij leveren jouw bestelling gratis bij je af. Overal kom je onze bezorgers tegen. Nou ja, bijna overal. Want alleen op de Waddeneilanden leveren we niet.*


*Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Dit vanwege de té grote afstand.

  Wij bieden jou

  • Eerlijke versproducten van de échte slager
  • Vers stokbrood van de warme bakker
  • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen

  Altijd gratis

  • Opwarmschalen met chafing dishes
  • Salades, stokbrood en sauzen
  • Borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • De afwas

  Levering door heel Nederland

  Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

  Van kleine dorpen tot grote steden

  Wij leverden afgelopen weken al in Almere, Hilversum, Zoetermeer, Den Haag, Hengelo, Breda, Ede, Amersfoort, Leiden, Deventer, Apeldoorn en Rotterdam.

  Kies en bestel jouw buffet
  Vóór 12 uur besteld, morgen geleverd