Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Nootdorp

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Nootdorp

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Nootdorp
Nootdorp

Laat je buffet thuisbezorgen

Op zoek naar catering in Nootdorp of wil je zonder zorgen genieten van een buffet in Nootdorp? Laat De Buffetten Boer dan een heerlijk buffet klaarmaken voor jou en je gasten. Geniet van de meest diverse smaken bij jou thuis. Verse ingrediënten en alle toebehoren staan op tijd voor jouw deur, zodat je er thuis een onvergetelijk feest van kunt maken.

Veelzijdig buffet thuisbezorgd in Nootdorp

Verwacht je meer dan 50 personen op een feestje? Dan regel je het diner natuurlijk eenvoudig via De Buffetten Boer. Zo bespaar je jezelf een boel werk bij het voorbereiden van je buffet in Nootdorp en geniet je samen met je collega’s, vrienden of familie van heerlijke gerechten. Benieuwd wat De Buffetten Boer kan betekenen voor jouw organisatie? Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor jouw bedrijfsfeest of familiefeest via onze offertepagina. Bovendien is De Buffetten Boer een uiterst flexibele traiteur in Nootdorp. Je wijzigt je bestelling zelfs nog twee dagen van tevoren zonder enige moeite. Wij leveren binnen de regio ook een buffet in Pijnacker-Nootdorp

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Nootdorp voor kleine en grote eters

Natuurlijk mogen ook de kleinsten meegenieten van al het lekkers van De Buffetten Boer. Speciaal daarvoor zijn de luxe pakketten, beschikbaar vanaf een gezelschap vanaf 12 personen, ook te bestellen voor kleine eters. Daarnaast kun je je catering in Nootdorp geheel aanpassen naar je eigen wensen. Zo bestel je net zo eenvoudig een buffet in Nootdorp voor vegetariërs, mensen die halal eten of een glutenvrij dieet volgen. Je Luxe Buffet, met heerlijke varkenssaté en varkensoesters of Het Vis- en Vlees Buffet met tongfilet, zalm en andere lekkernijen, pas je zo eenvoudig aan.

Buffet in Nootdorp voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Nootdorp van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Nootdorp. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Nootdorp? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Nootdorp

Genoeg inspiratie opgedaan op onze website? Plaats dan nu jouw bestelling voor jouw buffet thuisbezorgd in Nootdorp. Bij De Buffetten Boer profiteer je van de meest voordelige en flexibele catering in Nootdorp. Zo voeg je eenvoudig zaken toe aan je bestelling of verplaats je de bezorging van je buffet tot twee dagen van tevoren. Ideaal!  Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Pijnacker-Nootdorp, Pijnacker en Leidschendam-Voorburg? We komen echt (bijna) overal in Nederland!