Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Pijnacker-Nootdorp

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Pijnacker-Nootdorp

Bekijk buffetten Of bel 0342 490 047
Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Pijnacker-Nootdorp
Pijnacker-Nootdorp

Eenvoudig en snel een heerlijk buffet nodig?

Er zijn van die momenten dat je razendsnel lekker eten op tafel wilt hebben, zonder gedoe. In die situaties regel je natuurlijk een lekker buffet in Pijnacker-Nootdorp via De Buffetten Boer: dé traiteur in Pijnacker-Nootdorp. Wij zorgen ervoor dat jouw ambachtelijke buffet, bereid met verse producten, bij je thuisbezorgd wordt wanneer jij dat wilt. Het enige wat jij hoeft te doen is: genieten!

Het perfecte buffet thuisbezorgd in Pijnacker-Nootdorp

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit allerlei heerlijke gerechten. Bestel je buffet in Pijnacker-Nootdorp en laat alles wat je nodig hebt bij je thuis of op kantoor bezorgen. Je warmt zelf eenvoudig alles op met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Je geniet van al het lekkers zolang je wilt, en De Buffetten Boer zorgt er als traiteur in Pijnacker-Nootdorp voor dat alles nadien weer opgehaald wordt, zonder bijkomende kosten. De Buffetten Boer levert in heel Nederland, dus ook voor je buffet thuisbezorgd in Pijnacker ben je op de juiste plek! Zo organiseer je eenvoudig een borrel of feestje zonder afwas achteraf. Proef ook van onze heerlijke gerechten en bestel jouw catering in Pijnacker-Nootdorp bij De Buffetten Boer. Niet voor niets krijgt onze service gemiddeld een 9,4!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Pijnacker-Nootdorp voor grote en kleine groepen

De Buffetten Boer is de ideale traiteur in Pijnacker-Nootdorp, zowel voor kleine als grote groepen. Zo bestel je voor groepen vanaf 6 personen bijvoorbeeld het Satébuffet met lekkere satéspiesjes en oosterse lekkernijen, of het Boerenbuffet met typische plattelandssmaken: beenham, krieltjes, gehaktballetjes en huzarensalade. Grotere groepen vanaf 12 personen kunnen bij De Buffetten Boer genieten van een nog luxer en uitgebreid buffet in Pijnacker-Nootdorp, zoals het Luxe Buffet of Italiaans Buffet, met heerlijke pastasalades, spaghetti en verse groenten. Kortom, voor veelzijdige en smakelijke catering in Pijnacker-Nootdorp bestel je jouw gerechten natuurlijk bij De Buffetten Boer.

Buffet in Pijnacker-Nootdorp voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Pijnacker-Nootdorp van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Pijnacker-Nootdorp. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Pijnacker-Nootdorp? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Pijnacker-Nootdorp

Zeker weten dat jij binnenkort samen met vrienden, familie of collega’s geniet van een overheerlijk buffet thuisbezorgd in Pijnacker-Nootdorp? Dan plaats je jouw bestelling zo snel mogelijk. Dat doe je gewoon online. Hier vind je bovendien meer dan genoeg inspiratie voor het maken van de perfecte keuze voor jouw buffet van De Buffetten Boer! Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp? We komen echt (bijna) overal in Nederland!