Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Leidschendam-Voorburg

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Leidschendam-Voorburg

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Leidschendam-Voorburg
Leidschendam-Voorburg

Ambachtelijk buffet: voor ieder wat wils

Geniet jij ook altijd van een buffet? Lekker opscheppen wat je zelf wilt, met voldoende keuzes voor iedereen. Catering in Leidschendam-Voorburg regel jij ook gewoon eenvoudig voor een feestje bij jou thuis of op het werk. Met de unieke service van De Buffetten Boer bestel je al een compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Leidschendam-Voorburg voor zes personen of meer.

Jouw buffet thuisbezorgd in Leidschendam-Voorburg

Zorgeloos genieten van een buffet in Leidschendam-Voorburg is heel eenvoudig. Je kiest de buffetten die jij lekker vindt uit en bestelt deze voor het aantal personen dat je ontvangt. Daarna zorgt De Buffetten Boer ervoor dat alles op tijd geleverd wordt. Niet alleen alle ingrediënten en gerechten, maar ook opwarmbakken, brandpotjes, borden en bestek. Na afloop halen wij alles weer op, dus kun jij moeiteloos genieten van catering in Leidschendam-Voorburg. Liever jouw buffet thuisbezorgd in Leidschendam? Geen probleem, wij bezorgen in heel Nederland. Je profiteert niet alleen van unieke service, maar ook van voordelige prijzen en ruime keuze. Gemiddeld geven onze klanten ons daarom een 9,4!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Smakelijke opties buffet Leidschendam-Voorburg

Bij De Buffetten Boer vind je geen standaard buffetten. Natuurlijk bestaat jouw buffet thuisbezorgd in Leidschendam-Voorburg uit heerlijke gerechten, salades en sauzen met stokbrood, maar elk buffet heeft een eigen thema. Zo zet je een grote groep eters eenvoudig een heerlijke tafel voor Italiaanse lekkernijen voor met het Italiaanse Buffet van jouw traiteur in Leidschendam-Voorburg. Wie graag volop keuze heeft kiest natuurlijk voor het Keuze Is Reuze Buffet, met een grote verscheidenheid aan salades en heerlijke gerechten op basis van varkensvlees, zoals varkenshaas en varkens ribeye. Uiteraard kun je ook voor een bescheiden buffet kiezen, zoals het Satébuffet. Je vult elk buffet in Leidschendam-Voorburg bovendien eenvoudig aan met extra ingrediënten, zoals salades, drankjes of sauzen.

Buffet in Leidschendam-Voorburg voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Leidschendam-Voorburg van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Leidschendam-Voorburg. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Leidschendam-Voorburg? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Leidschendam-Voorburg

Snel catering in Leidschendam-Voorburg regelen doe je eenvoudig met de buffetten van De Buffetten Boer. Als je volgende week al wilt genieten van een overheerlijk buffet, samen met familie of vrienden, dan regel je dat vandaag nog via de website. Bestel online alles wat je nodig hebt, inclusief borden en bestek. Of pas je bestelling eenvoudig aan als je je feestje een dag verzet. Geen enkel probleem! Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Leidschendam, Voorburg en Voorschoten? We komen echt (bijna) overal in Nederland!