Ga naar content
Terug naar alle buffetten

Klantenservice

Maaltijdpakketten

Dat kan zeker! Je vult dan de adresgegevens van de persoon in naar wie jij de maaltijdpakketten stuurt. Dan zorgen wij dat het op de desbetreffende locatie wordt bezorgd. Schrijf in de notities wat je op het kaartje wil hebben die wij leveren bij de bestelling. 

Ja, dat kan! Je kunt nog voor 20:00 uur vanavond bestellen, dan leveren we de maaltijdpakketten de volgende dag op de opgegeven locatie. Je krijgt van ons een sms en een e-mail met daarin de verwachte bezorgtijd van jouw bestelling. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven.

Jazeker! Voor een volwassene met een normaal eetpatroon is een pakket ruim voldoende. We hebben de porties zorgvuldig afgestemd op basis van onze jarenlange kennis met groepen van zowel kleine als grotere eters. We hanteren voor elke maaltijd 550 gram.

Ja, dat is mogelijk. Want iedereen moet kunnen genieten van onze maaltijdpakketten. Mocht je hier een voorkeur voor hebben, neem dan even contact met ons op via mail of per telefoon 0342-490047, zodat wij de wensen met je kunnen doorspreken.

De Buffetten Boer heeft een samenwerking met een ambachtelijke slagerij en visboer. En dat proef je! Het vlees en vis is zeer kritisch door ons geselecteerd. Speciaal voor de maaltijdpakketten. Altijd van hoge kwaliteit, heerlijk mals en uiterst vers. Alles voor de beste smaakbeleving!

Je kunt de maaltijdpakketten tot 5 dagen in de koelkast bewaren. Daarna zijn ze niet meer houdbaar. Langer wachten met genieten van het pakket? Bewaar de maaltijd dan tot 3 maanden in de vriezer. Na ontdooien, kun je het pakket opwarmen in de magnetron of in de koekenpan.

Geen probleem! Ook voor grote groepen staan wij klaar om maaltijdpakketten te bezorgen. Als je gebruik wil maken van deze mogelijkheid, vragen we je om contact met ons op te nemen per mail: info@debuffettenboer.nl. Dan kunnen we al je wensen verder doorspreken.

Voor antwoord op elke andere vraag kun je ons het best even bellen (0342 – 49 00 47) of mailen (info@debuffettenboer.nl)

Snel je bestelling wijzigen

Wijzig zelf het aantal personen, voeg pakketten toe of extra's zoals frisdrank of bier.

Log in bij je account

Direct antwoord op je vraag

Onze chatbot geeft je direct antwoord op je vraag of brengt je in contact met de juiste persoon.

Stel je vraag

De Barbecue Boer

Hogebrinkerweg 22
3871 KN Hoevelaken
(bezoek- en factuuradres)
KvK nummer: 08215873
BTW nummer: NL001123676B15
Contactformulier
Terug naar alle buffetten