Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Buffet avond organiseren

Wat is de beste opstelling voor jouw avondje buffet?

Wij hebben vier handige tips voor het opstellen van een buffet zodat u nog meer geniet van een lekker buffet!

Een buffet is de ideale manier om met vrienden, familie of collega's te genieten van elkaars gezelschap. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor jezelf, hebben wij vier handige tips voor het opzetten van een buffet:

Populaire gerechten achteraan

Weet jij wat je gasten lekker vinden? Plaats deze gerechten dan achteraan van het buffet. Op deze manier zorg je dat zij meerdere soorten gerechten eten. Om het opscheppen zo makkelijk mogelijk te maken, plaats je het bestek achteraan. We weten allemaal dat het wat ongemakkelijk opscheppen is als er bestek op bord ligt. Dit is een mooie oplossing voor dit probleem!

Rechtshandige mensen

De meeste mensen zijn, over het algemeen, rechtshandig. Om het jouw gasten zo makkelijk mogelijk te maken, kun je hier rekening mee houden bij het opzetten van het buffet. Zorg dat de looprichting tijdens het opscheppen van rechts naar links gaat, dit maakt het veel gemakkelijker!

Drankjes op andere tafel

Zet de drankjes op een andere tafel. Op deze manier scheid je de mensen die drinken willen inschenken van de mensen die gaan opscheppen. Het wordt vervelend en druk als jouw gasten elkaar in de weg gaan lopen. Dit is makkelijk op te lossen door het plaatsen van een drankjes op een andere tafel!

Afvalbak en opbergplek

Uitgegeten? Eerst opruimen! We willen het liefst een beetje netjes kunnen naborrelen.  Zet daarom alvast een afvalbak en een plek voor je servies klaar. Op deze manier kunnen mensen makkelijk hun bord  kwijt als zij klaar zijn met eten. Zo is alles snel opgeruimd en kunnen jij en je gasten gezellig naborrelen. Uitbuiken maar!

Kies jouw favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Delen op: