Ga naar inhoud
Herstbuffet

Heerlijke herfst buffetten vol seizoensproducten

De herfst is in volle gang, en dat betekent dat het tijd is om te genieten van gezelligheid en heerlijk eten met vrienden en familie. Bij De Buffetten Boer begrijpen we dat de herfst een seizoen is van warme smaken en comfortfood. 

Buffetten van De Buffetten Boer

Naast ons heerlijke stamppot buffet, zijn er nog veel meer heerlijke buffetten voor de herfst. De Buffetten Boer de perfecte keuze is om de herfst mee te vieren, met een breed scala aan smakelijke buffetten.  

Stamppot Buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt! Een favoriet tijdens de herfst- en wintermaanden. Met de klassieke stamppotten boerenkool, hutspot en zuurkool, brengen we authentieke herfstsmaken naar jouw tafel. Vers bereid met Gelderse rookworst, gehaktballetjes en oma’s stoofpotje. Onze stamppotten zijn bereid met verse ingrediënten en bieden een smaakvol diner voor de herfst.

American Buffet 

In de herfst is het tijd voor comfortfood. Als je de herfst op Amerikaanse wijze wilt vieren, probeer dan ons American buffet. Denk aan sappige BBQ ribs, smakelijke chicken wings, American chili met rijst en andere heerlijke Amerikaanse gerechten. Het is de perfecte keuze voor een informeel herfstfeest.

Italiaans Buffet

Geniet van de warme Italiaanse sferen met ons Italiaans buffet. Verwen jezelf en je gasten met runderlasagne, spaghetti bolognese, Penne All-Arrabiatta, gehaktballetjes, kipdijfilet en aardappeltjes bereid met de beste Italiaanse ingrediënten. Het is een herfstige reis naar de Middellandse Zee in een buffetvorm. 

Luxe Buffet

Voor een chique herfstbijeenkomst biedt ons luxe buffet een uitgelezen selectie van culinaire hoogstandjes. Van varkenshaas saté en Oma’s stoofpotje van zachte rundersukade tot een geroerbakte groenteschotel, dit buffet straalt herfstige elegantie uit.

Bekijk hier al onze buffetten en kies en mix om zo je eigen buffet samen te stellen. Heeft u dieetwensen zoals vegetariërs, glutenvrije eters of mensen die halal eten. Laat het ons weten, dan houden we hier rekening mee.

Service van De Buffetten Boer

Naast ons diverse assortiment buffetten zijn er nog meer redenen om voor De Buffetten Boer te kiezen voor jouw herfstige buffet.  

Levering en Ophalen

Wij bezorgen jouw buffet op het gewenste tijdstip en halen het na afloop weer op, door bijna heel Nederland. Geen stress over transport of de afwas.

Compleet verzorgd

Je hoeft je niet druk te maken om borden, bestek, opwarmschalen, tangen en opscheplepels. We regelen het voor je!  

Ruime ervaring

Met jarenlange ervaring in het verzorgen van buffetten voor allerlei gelegenheden, kun je vertrouwen op onze expertise. Of je nu een event in de herfst organiseert voor groot of klein.   

De Buffetten Boer is de ideale keuze om de herfst in stijl te vieren, met een breed scala aan smakelijke buffetten om aan al jouw herfstige culinaire wensen te voldoen. Of je nu van herfstige stamppotten houdt, de voorkeur geeft aan Amerikaanse smaken, of wilt genieten van de Italiaanse keuken, wij hebben het allemaal. Laat ons jouw herfstbuffet verzorgen en geniet van de warmte en gezelligheid die dit seizoen te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw herfst onvergetelijk kunnen maken met onze heerlijke buffetten! 

Kies jouw favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Delen op: