Ga naar inhoud

Het EK voetbal 2024: Organiseer jouw oranjefeest zelf

Het is zover, het EK voetbal 2024. Dit wil jij toch ook groots vieren? Organiseer samen met De Buffetten Boer jouw eigen oranjefeest voor het Nederlands elftal!

Oranje Boven! Tips voor een onvergetelijk EK feest

Een oranjefeest bij jou thuis, dat begint natuurlijk met de aankleding. Oranje vlaggetjes, feestelijke ballonnen en versiering in voetbalsfeer mogen hierbij niet ontbreken. Bij de aankleding moet ook gedacht worden aan goed beeld en de juiste geluidsinstallatie. Het voetbal kijken is tenslotte waar dit feest om draait!

Heb je gedacht aan de drankjes? Oranje cocktails en mocktails zijn onmisbaar tijdens jouw EK feest. Voor het eten heeft De Buffetten Boer fantastische opties die jouw feest compleet maken. Wij regelen alles, jij verstuurt de uitnodiging, handig!

Organiseer een oranjefeest met De Buffetten Boer

Bereid je voor op een geslaagd feest tijdens het EK voetbal 2024. De Buffetten Boer laat jou niet in je hemdje staan tijdens de organisatie van het oranjefeest. Je bestelt verschillende soorten buffetten waar je van kan genieten voor, tijdens of na de wedstrijd. Je kiest uit opties als een saté buffet, vis & vlees buffet, een luxe buffet en meer. Maak je geen zorgen over het eten en geniet samen met jouw vrienden en familie. Dit kan al vanaf 6 personen en zelfs de afwas regelen wij.

Scoor een buffet tijdens het EK 2024

Geen feestje is compleet zonder lekker eten en drinken. Bij De Buffetten Boer regelen wij dit voor je! Scoor tijdens het EK een buffet dat past bij de wedstrijd.

  • Nederland – Roemenië: 2 juli om 18.00
    Deze speeltijd is ideaal om een buffet tijdens de wedstrijd te serveren. Wat serveer je naast de oranjedrankjes? Kies voor het keuze is reuze buffet en laat iedereen dat zelf bepalen.
  • Nederland - Turkije: Zaterdag 6 juli om 21:00
    Leg voor deze wedstrijd een goede bodem met het overheerlijke stamppot buffet of vis & vlees buffet, een goed begin voordat je proost met de oranjedrankjes.
  • Nederland - Engeland: Woensdag 10 juli om 21:00 (Mogelijk: zondag 14 juli om 21:00)
    Voor de (halve) finale kiezen we natuurlijk voor het luxe buffet. Een uitgebreid diner om het oranjefeest in te luiden! 

Een buffet is, ongeacht het Nederlandse weer, altijd een veilige keuze. Je kan het buffet binnen serveren en daarom altijd droog zitten. Stijgen de zomerse temperaturen van juli? Dan zet je het buffet net zo makkelijk buiten neer. Met De Buffetten Boer is jouw oranjefeest een gegarandeerd succes!

Delen op: