Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Het EK voetbal 2024: Organiseer jouw oranjefeest zelf

Het is bijna zover, het EK voetbal 2024. Op 16 juni 2024 speelt ons Nederlands elftal alweer de eerste wedstrijd tegen Polen. Dit wil jij toch ook groots vieren? Organiseer samen met De Buffetten Boer jouw eigen oranjefeest!

Oranje Boven! Tips voor een onvergetelijk EK feest

Een oranjefeest bij jou thuis, dat begint natuurlijk met de aankleding. Oranje vlaggetjes, feestelijke ballonnen en versiering in voetbalsfeer mogen hierbij niet ontbreken. Bij de aankleding moet ook gedacht worden aan goed beeld en de juiste geluidsinstallatie. Het voetbal kijken is tenslotte waar dit feest om draait!

Heb je gedacht aan de drankjes? Oranje cocktails en mocktails zijn onmisbaar tijdens jouw EK feest. Voor het eten heeft De Buffetten Boer fantastische opties die jouw feest compleet maken. Wij regelen alles, jij verstuurt de uitnodiging, handig!

Organiseer een oranjefeest met De Buffetten Boer

Bereid je voor op een geslaagd feest tijdens het EK voetbal 2024. De Buffetten Boer laat jou niet in je hemdje staan tijdens de organisatie van het oranjefeest. Je bestelt verschillende soorten buffetten waar je van kan genieten voor, tijdens of na de wedstrijd. Je kiest uit opties als een saté buffet, vis & vlees buffet, een luxe buffet en meer. Maak je geen zorgen over het eten en geniet samen met jouw vrienden en familie. Dit kan al vanaf 6 personen en zelfs de afwas regelen wij.

Scoor een buffet tijdens het EK 2024

Geen feestje is compleet zonder lekker eten en drinken. Bij De Buffetten Boer regelen wij dit voor je! Scoor tijdens het EK een buffet dat past bij de wedstrijd.

  • Nederland – Polen: 16 juni 2024 om 15.00
    Combineer de wedstrijd met een gezellige lunch! Het boeren buffet bestaat uit koude en warme gerechten. Heerlijk om de wedstrijd mee in te luiden.
  • Nederland – Frankrijk 21 juni 2024 om 21.00
    Leg voor deze wedstrijd een goede bodem met het overheerlijke stamppot buffet, een goed begin voordat je proost met de oranjedrankjes.
  • Nederland – Oostenrijk 25 juni om 18.00
    Deze speeltijd is ideaal om een buffet tijdens de wedstrijd te serveren. Wat serveer je naast de oranjedrankjes? Kies voor het keuze is reuze buffet en laat iedereen dat zelf bepalen.

Een buffet is, ongeacht het Nederlandse weer, altijd een veilige keuze. Je kan het buffet binnen serveren en daarom altijd droog zitten. Stijgen de zomerse temperaturen van juni? Dan zet je het buffet net zo makkelijk buiten neer. Met De Buffetten Boer is jouw oranjefeest een gegarandeerd succes!

Delen op: