Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Buurtfeest organiseren met buffet

Een onvergetelijk buurtfeest organiseren

Wil je een buurtfeest organiseren? Kies dan eens voor een thema. Waar staat jouw buurt om bekend?

Veel buurtfeesten worden volgens een aantal standaard ideeën georganiseerd. Hier is natuurlijk niets mis mee, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden om het leuk te maken. Wil je echt een onvergetelijk buurtfeest organiseren? Kies dan eens voor een speciaal thema. Waar staat jouw buurt om bekend? Wat zal bij de meeste buurtbewoners zeker in de smaak vallen? Misschien zijn er wel veel muzikale mensen in de wijk en kun je er een karaoke of muziekevenement van maken. Wie geeft het mooiste optreden?

Als er juist veel gezinnen met jonge kinderen in de buurt zijn, is het leuk om spelletjes te doen. Ga bijvoorbeeld voor een oer-Hollands thema als zakdoekje leggen, spijkerpoepen en meer. Of wil je liever iets speciaals en onbekends ontdekken? Kies een Mexicaans feest met piňatas, of ga op de Chinese toer met lampionnen als versiering. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Hoe kun je succesvol een buurtfeest organiseren?

Een buurtfeest organiseren kan veel tijd gaan kosten. Daarom is het handig om goed te brainstormen voor het zover is. Met de juiste samenwerking kun je snel iets op touw zetten.

Allereerst moeten de uitnodigingen natuurlijk bezorgd worden. Vergeet niet om duidelijk aan te geven tot hoe laat het feestje duurt, zodat mensen hier rekening mee kunnen houden. Regel ook dit:

  • Maak een inschatting van het aantal feestgangers en houd rekening met genoeg zit- en staplaatsen.
  • Genoeg entertainment voor jong en oud. Denk aan leuke activiteiten voor iedereen en een plek voor de kinderen om te spelen.
  • Vraag rond in de buurt naar mensen met creatieve aanleg. Misschien kunnen ze een leuke workshop of opvoering doen. Kleed daarna de buurt leuk aan voor een goede sfeer.
  • Zorg voor een heerlijke avondmaaltijd voor iedereen op de buurtfeest. Dit schept een band met de mensen uit jouw buurt.

Heerlijk en gevarieerd eten

Een ideale manier om het eten en drinken tijdens het buurtfeestje te regelen, is met een buffet. Je kunt eindeloos variëren en er zit voor iedereen meer dan genoeg bij. Wil je een buurtfeest organiseren, dan is een buffet dus zeker een aanrader. Je hoeft er zelf niet voor in de keuken te staan en ook de boodschappen kan je lekker achterwege laten.

Is jouw keuze gevallen op een oer-Hollands feestje, dan is een stamppotbuffet onmisbaar. Een echt Hollands buffet. Vindt het buurtfeest overdag plaats? Ook lunchbuffetten zijn dan mogelijk. Bij De Buffettenboer kun je al deze buffetten, waar we totaal over 8 buffetten beschikken. Ieder buffet bestaat uit verse gerechten met ingrediënten van de slager en de bakker. Alle benodigdheden, zoals serviesgoed, worden bijgeleverd en zelfs de afwas wordt voor je gedaan. Dan heb je achteraf ook geen gedoe met de vuile vaat.

Op alles voorbereid

Met de juiste planning en benodigdheden wordt het feestje van de buurt sowieso een succes. Zet bijvoorbeeld partytenten neer, zodat het zelfs met regen door kan gaan. Door te variëren met statafels en tafels met stoelen kunnen mensen op hun gemak gezellig kletsen en van de heerlijke hapjes en drankjes genieten. En natuurlijk zeer belangrijk: de muziek. Stel een leuke muziekmix samen. Karaoke doet het trouwens ook altijd goed. Zo organiseer je op een voordelige manier een feestelijke dag en kan je de muziek afstemmen op ieder gewenst thema. Welk thema kies jij dit jaar?

Kies jouw favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Gezelligste buurtfeest van Nederland!
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: