Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 15 juli a.s. volgeboekt! Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen tot en met deze datum.

Buffet hapjes

Voor iedere gelegenheid de juiste buffet hapjes

Buffet hapjes passen eigenlijk bij iedere gelegenheid. Voor alle gelegenheden geven we de beste opties.

Een verjaardagsfeestje, groots trouwfeest of een gezellig avondje met vrienden: buffet hapjes passen eigenlijk bij iedere gelegenheid. Het verschilt echter wel sterk per feestje welke gerechtjes je op tafel zet. Met bijzonder speciale aangelegenheden wil je liever niet plakjes vleeswaren en blokjes kaas voorschotelen. Daarom geven we hier tips om luxe, originele buffet hapjes te kunnen maken. Ben je juist wel op zoek naar makkelijke hapjes voor veel mensen of snelle, koude borrelhapjes voor vrienden? Ook daarmee helpen we graag. 

Knus en bescheiden of juist heel luxueus

Zoek je vooral goedkope buffetopties, dan kun je het best koude hapjes maken. Je bespaart tijd en geld. Daarnaast is fingerfood koud bijzonder lekker. Denk aan gezonde snacks als cherrytomaten, snoepkomkommers en reepjes paprika in schaaltjes. Je kunt ook meerdere groenten op een stokje rijgen voor een feestelijk effect. Of de toastjes, kaas en worst op een schaal leggen. Ook salades voor op toast of brood vallen altijd goed in de smaak. Je zult merken dat je oneindig veel opties hebt om een koud en voordelig buffet op tafel te zetten.

Wil je juist luxer en origineler eten, dan zijn onderstaande buffet hapjes vast iets voor jou. Kies zeevruchten als oesters of mosselen voor een chic borrelhapje. Vul bijvoorbeeld mooie glaasjes met kleine garnaaltjes voor een garnalencocktail. Wil je vleeswaren of worst serveren, kies dan een speciale vleessoort als Ibérico – de beste ham uit Spanje. Er zijn vele ambachtelijke vleessoorten mogelijk. Tot slot kun je met bladerdeeg eenvoudig de lekkerste tapas klaarmaken. Vrijwel iedereen zal een bladerdeeghapje gevuld met gerookte zalm of brie kunnen waarderen.

Buffet gerechten

Uiteenlopende dieetwensen? Zorg voor genoeg diversiteit

Weet je niet goed wat je klaar moet maken vanwege uiteenlopende dieetwensen van gasten? Met buffet hapjes is het gelukkig makkelijk om genoeg verschillende gerechtjes te bereiden. Vegetarische recepten worden in Nederland steeds populairder en zijn daarom te vinden in overvloed. Wil je warme hapjes, maak dan gegrilde groenten of snijdt groentequiche in kleine puntjes. Gelukkig zijn bijna alle vegetarische gerechtjes koud ook erg lekker.

Moet je voor glutenvrije buffet hapjes zorgen, kies dan voor vegetarische gerechtjes die tevens glutenvrij zijn. Groenten kunnen gelukkig door bijna iedereen gegeten worden. Daarnaast zijn vlees en vis ook geschikt als glutenvrij hapje. Erg origineel en feestelijk is gevulde paprika met humus uit de oven. Denk verder aan gevulde eieren, komkommerrolletjes met zalm of zoete aardappel toastjes. Zelfs voor specifieke dieeteisen zijn ontelbaar veel receptjes te bedenken.

Zelf de keuken in of toch bestellen?

Soms heb je echt zin om urenlang in de keuken te staan en soms kies je toch liever voor lekker makkelijk bestellen. Voel jij momenteel meer bij de laatste optie, dan is een buffet bestellen bij De Buffetten Boer een aanrader. Je hebt keuze uit diverse, zeer uiteenlopende pakketten. Er zal daarom voor iedereen wel iets tussen het veelzijdige aanbod zitten.

Welke optie je ook kiest, bij ieder buffetmenu krijg je zowel warme als koude gerechten. Ook krijg je standaard versgebakken stokbrood met kruidenboter als heerlijke aanvulling op de maaltijd. Voor een rijkgevulde tafel met de lekkerste buffetgerechten zit je hier zeker goed. Wil je toch zelf enkele dingen klaarmaken, dan kun je de maaltijd nog aanvullen met een paar van jouw eigen buffet hapjes. Zo kun je toch wat lekkere receptjes bereiden terwijl het overzichtelijk én leuk blijft.

Buffet hapjes van De Buffetten Boer

Een compleet buffet met jouw favoriete hapjes

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: