Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

buffet in het café

Buffet in een café?

Een buffet in een café is reuze gezellig! Een drankje en een heerlijk hapje eten in het café is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiedag, teamuitje of personeelsuitje.

Een buffet in een café is reuze gezellig! Een drankje en een heerlijk hapje eten in het café is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familiedag, teamuitje of personeelsuitje. Geniet van de buffetten van De Buffetten Boer in het café! Een garantie voor een gezellige avond!

Een buffet in het café

Het is natuurlijk een super leuk idee om te genieten van een compleet verzorgd buffet in jullie favoriete café! Of het nou om een familiedag, sportuitje of personeelsfeest gaat, de gezelligheid komt er.

Een enthousiast café eigenaar en gezellig personeel zijn de voorwaarden voor een gezellige avond. Leg eerst het idee voor een gezellig buffet in zijn café bij hem voor. Vergeet hierbij vooral niet te vermelden dat hij een leuke omzet kan scoren op een dag die doorgaans rustig voor hem verloopt.  Alleen al met het schenken van drankjes scoort hij snel. Leg hem vooral het volgende rekensommetje voor:

5 mensen die 10 drankjes van €2,- drinken = €100,-

25 mensen die 5 drankjes van €2,- drinken = €250,- exclusief zaalverhuur!

Overleg altijd met de eigenaar over wat gangbaar is tijdens een buffet in zijn café. Vergeet hierbij niet te vermelden dat wij het servies leveren en de afwas doen. Zo zorg je er voor dat er alles soepel verloopt wanneer het buffet wordt geleverd en kan het interieur in het café alvast opgesteld worden. Zie jij jezelf al aan de bar hangen met een goed bord eten?

Gezelligheid kent geen tijd!

In het café worden natuurlijk alcoholische dranken geschonken. Het is algemeen bekend dat alcohol extra aanslaat als je weinig of niks hebt gegeten. Met een buffet van De Buffetten Boer weet je zeker dat je genoeg gegeten hebt. Onze klanten scheppen minstens twee keer op. Hierdoor kan je beter tegen een koud biertje of glaasje wijn.

Ere wie ere toekomt!

Houden jullie een buffet vanwege een verjaardag of jubileum? Laat hem of haar het buffet openen in het café. Met een mooie toespraak kunnen de gasten op hem of haar proosten met een drankje.

Wat betekent een buffet voor de café eigenaar?

De café eigenaar wordt compleet ontzorgd  door De Buffetten Boer en behaalt een leuke omzet op een avond die anders rustig zou verlopen.  Uit de verhuur van het café wordt alleen al een leuke omzet behaald. Daarnaast wordt er meer gescoord  uit drankjes als er een buffet georganiseerd wordt op de dagen dat het normaal gesproken rustig is.

De Buffetten Boer levert servies, bestek en ambachtelijke buffetten. Wij halen de vuile vaat vervolgens weer op bij het café. Dit bespaart u ook nog eens afwas, tijd en opslagruimte!

Is de BOB bekend?

Een drankje is lekker. Zeker als je net gegeten en je een volle maag hebt. De Buffetten Boer raadt jullie aan om van te voren af te spreken wie nuchter naar huis rijdt. Zo voorkom je onveilige situaties in het verkeer als je naar huis gaat en voorkom je een vervelende boete.

Kies jouw favoriete buffet

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
  • Een heerlijke avond in het café of thuis
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: