Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Bruiloft organiseren

Ga je een bruiloft organiseren? Onze tips helpen je op weg

Het is een eervolle taak om de wedding planner te zijn. We hopen dat je met onze tips al een flink eind komt.

Een bruiloft organiseren: er komt heel wat bij kijken. Welke zaken regel je als eerst en wat kan ook op het laatste moment nog geregeld worden? Een goede planning is belangrijk om alle wensen van het bruidspaar waar te kunnen maken. Lukt het bijvoorbeeld om de bruiloft op de gewenste locatie te houden? En hoe blijf je binnen het budget? We helpen je graag om de organisatie volledig in goede banen te kunnen leiden.

Een goed begin is het halve werk: maak een checklist

Familie, vrienden of collega’s hebben jou aangewezen om hun bruiloft te plannen. Een grote eer, maar waar moet je beginnen? We raden aan om allereerst een checklist te maken. Om de bruiloft succesvol te organiseren, is het belangrijk dat je precies weet welke stappen je wanneer moet nemen. Weet je niet goed wat je allemaal op de checklist moet zetten, dan kun je ook online naar voorbeelden zoeken. Al vele wedding planners gingen je voor en sommigen hebben hun planning online gedeeld. Vergelijk de lijstjes met elkaar en kijk welke punten je over kunt nemen voor de bruiloft die jij gaat organiseren. Je hoeft overigens niet per se een planning op papier te maken. Zoek een planner op het internet of een app op je telefoon zodat je alles digitaal en bij de hand hebt. Zo behoud je het overzicht. Bovendien kun je overal en op ieder moment iets opzoeken of wijzigen in de digitale planning.

Bruiloft plannen

Stel prioriteiten, regel de belangrijkste zaken eerst

Afhankelijk van de wensen van het aanstaande echtpaar zijn er enkele zaken die zo snel mogelijk geregeld moeten worden. Droomt het stel van een exclusieve locatie? Dan is het belangrijk dat je de reservering direct maakt. Trouwlocaties kunnen al een jaar van tevoren volgeboekt zijn. Reserveer de bruiloftslocatie daarom eerst. Wil de bruid of bruidegom een bepaalde artiest boeken voor het entertainment op het trouwfeest? Ook dan is het belangrijk om er snel bij te zijn. Je wilt zeker weten dat de gewenste entertainer nog beschikbaar is voor de trouwdatum. Zorg dat je goed op de hoogte bent van de specifieke eisen van het bruidspaar zodat je de juiste prioriteiten kunt stellen. Allereerst is het belangrijk om de grootste wensen waar te maken. Daarna kun je de minder dringende zaken op je gemak regelen.

Plan slim om binnen het budget te blijven

Bruiloften zijn over het algemeen niet goedkoop. Toch kun je met de juiste tips en tricks zorgen dat je binnen het budget blijft. Via contacten kun je bijvoorbeeld voordelige aanbiedingen vinden. Misschien ken je een goede fotograaf, een bloemist of een dj die voor een aantrekkelijke prijs service wil leveren. Ook met de catering kun je besparen. Er zijn veel betaalbare opties mogelijk die toch bruiloftswaardig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ambachtelijk buffet. Voor zowel kleine als grote gezelschappen zijn buffetten ideaal. Bij De Buffetten Boer kun je terecht voor voordelige maar zeer kwalitatieve buffetmenu’s. Het mooie is dat alle benodigdheden overal in Nederland geleverd kunnen worden. Ook op de locatie van de trouwerij is levering mogelijk. Door de catering te laten verzorgen door een professioneel bedrijf houd jij meer tijd over om de bruiloft goed te kunnen plannen.

Buffet bij een bruiloft

Catering op bruiloft

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades en warme stokbroden
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Gratis breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: