Ga naar inhoud

Let op! Wij zijn tot en met 23  juni a.s. volgeboekt Ook de datums 28/29 en 30 juni a.s. zijn volgeboekt. Wij kunnen hierdoor geen bestellingen meer aannemen voor deze data.

Italiaans buffet

Ambachtelijk Italiaans Buffet

Wil je een keer Italiaans uitpakken en gezellig met familie of vrienden dineren? Haal gemakkelijk Italië in huis met deze handige tips!

Italië is het favoriete vakantieland van vele Nederlanders. Het is daarom niet zo gek dat we graag de Italiaanse keuken naar hier halen om te genieten van smaakvolle pasta’s of authentieke voorgerechten. Zelfs van de pizza’s krijgen we nooit genoeg. Wil je een keer uitpakken en gezellig met familie of vrienden dineren? Haal gemakkelijk Italië in huis met deze handige tips!

Ambachtelijk Italiaans buffet

Keuze in overvloed

Uit een aanbod van vele recepten is het lastig welke recepten je nou moet kiezen voor het Italiaans buffet. Je kan ervoor kiezen om een lijstje van jouw favoriete recepten te maken en eens rond te vragen wat het gezelschap wel en niet lust. Zo komt er een definitief lijstje tot stand waarmee je zeker weet dat het buffet voor ieder wat wils is. Vind je dit teveel moeite en kom je er niet helemaal uit? Kies dan voor verschillende hapjes en maak er een soort tapas buffet van. 

Laat je Italiaans inspireren 

Heb je thuis een etagere? Gebruik hem dan eens voor jouw Italiaans buffet! Je vrolijkt er de presentatie van jouw buffet meteen mee op. Vul bijvoorbeeld de onderste laag met bruschetta. Na een kleine voorbereiding is het al klaar om geserveerd te worden. De middelste laag van de etagere kun je vullen met carpacciowraps. Deze maak je eenvoudig met truffelmayonaise, een uitje, wat sla, peper én zout. Tot slot kun je de bovenste laag vullen met spiesjes van tomaat, mozzarella en basilicum. Het ziet er fantastisch uit en zo smaakt het ook. Echt een aanrader!

Pasta mag niet ontbreken bij het buffet. Van de geur van pasta bolognese begint het water al in de mond te lopen… Of pasta carbonara… Om ervoor te zorgen dat de pasta vers en warm blijft, snij je van te voren alle groenten en bewaar je de pasta in een opwarmschaal. Naast pasta kun je bij jouw buffet losse pizza stukken serveren. Met een groen-wit-rood-vlaggetje op elk puntstuk maak je het helemaal af.

Iedereen heeft altijd nog een gaatje voor het toetje. Al helemaal voor Italiaanse toetjes. Met een buffet kan je hier goed mee uitpakken. Italiaans ijs met vers fruit of limoncello kwarktaart... Probeer ook eens een gekke draai te geven aan de tiramisu. Tiramisu met hazelnoot of sinaasappel bijvoorbeeld. Zeker het proberen waard!

Italiaans buffet van De Buffetten Boer

Italiaans buffet compleet verzorgd

Heb je deze blog gelezen en toch de kriebels gekregen bij de hoeveelheid voorbereiding? Dat snappen we! Bespaar tijd en laat jouw Italiaans buffet compleet verzorgen door De Buffetten Boer. We staan voor je klaar om op iedere locatie in Nederland een Italiaans buffet te verzorgen en laten het aan niets ontbreken. 

Alle warme en koude gerechten worden bezorgd op de afgesproken tijd in speciale opwarmschalen. Zo blijft het buffet lekker warm. Extra borden en bestek bijbestellen? Geen probleem! Net als gekoelde dranken en desserts. Dat kunnen we allemaal voor je regelen. De volgende dag halen we alles weer op. Je mag zelfs de afwas laten staan. Die doet De Buffetten Boer voor je.

Een ambachtelijk Italiaans buffet voor jou

  • De beste versproducten van slager en visboer
  • Verse salades, sauzen en stokbrood
  • Inclusief opwarmschalen, borden en bestek
  • Breng- en haalservice
  • Géén afwas
Kies jouw favoriete pakket
Boeren buffet bestellen
vanaf 6 personen

Boeren buffet

Een machtig lekker buffet, vers van 't land en ambachtelijk bereid!

€18,95 p.p.
American buffet
vanaf 6 personen

American buffet

Like the U.S.A. Leuk voor een themafeest of gewoon voor de liefhebbers!

€16,50 p.p.
Saté buffet De Buffetten Boer
vanaf 6 personen

Saté buffet

Een Oosterse verheerlijking met lekker veel saté!

€17,95 p.p.
Stamppottenbuffet
vanaf 6 personen

Stamppot buffet

Met drie soorten overheerlijke stamppot zoals moeder het altijd maakt!

€17,95 p.p.
Luxe buffet gerechten
vanaf 12 personen

Luxe buffet

Het luxe en uitgebreide diner dat jij zo hard verdiend hebt. Geniet!

€19,50 p.p.
Vis Buffet restaurant aan huis
vanaf 12 personen

Vis & Vlees buffet

Het meest ambachtelijk bereide vlees en verse vis zo op jouw bord!

€21,95 p.p.
Keuze is reuze buffet bestellen
vanaf 12 personen

Keuze is Reuze buffet

Voor wie niet kan kiezen is dit de beste keuze. Van alles wat, veel variatie!

€20,25 p.p.
Italiaans buffet bestellen
vanaf 12 personen

Italiaans buffet

Het hele jaar door geuren en kleuren van de Mediterrane keuken!

€19,95 p.p.
Delen op: