Ga naar content
Open menu

Traiteur in Hardinxveld-Giessendam voor compleet verzorgde buffeten en luxe hapjes

Laat deze traiteur maar aanrukken! Ga voor een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet en laat je ontzorgen door deze traiteur in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam

Traiteur Hardinxveld-Giessendam

De Buffetten Boer is gespecialiseerd in het leveren van buffetten die van a tot z zijn geregeld. Een ambachtelijk, vers buffet bestel je bij jouw traiteur in Hardinxveld-Giessendam. Bereid met verse ingrediënten, geleverd op locatie inclusief opwarmbakken en servies én je hoeft na afloop de afwas niet zelf te doen.

Zorgeloze buffetcatering bij traiteur in Hardinxveld-Giessendam

Voor een zorgeloze avond, waarbij jij rustig plaats kan nemen en achterover kan leunen, kan je terecht bij De Buffetten Boer. In een paar stappen bestel je een buffet. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen, is het versturen van de uitnodigingen. Wij doen namelijk de rest met onze service van a tot z. Wij bereiden het eten, bezorgen het buffet inclusief opwarmbakken én halen de afwas weer bij je op. Die mag je dus gewoon laten staan. Wij bieden graag een optimale service, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Kies jouw favoriete buffet

Bij De Buffetten Boer heb je de vrijheid om een buffet naar keuze te bestellen. Daardoor weet je altijd zeker dat je buffet naar wens is. Je hebt de keuze uit een boeren buffet, American buffet, saté buffet, stamppot buffet, luxe buffet, vis en vlees buffet, keuze is reuze buffet of Italiaans buffet. Ben je dol op de Mediterrane keuken? Dan past het Italiaans buffet precies in jouw straatje. Meer van de oer-Hollandse pot? Dan is ons stamppot buffet helemaal voor jou weggelegd. Bij al onze buffetten zitten huisgemaakte salades, salades, versgebakken stokbrood, opwarmschalen, opscheplepels en brandpasta inbegrepen.

Traiteur Hardinxveld-Giessendam bestellen als bedrijf

Ook als bedrijf kun je bij De Buffetten Boer terecht. De traiteur in Hardinxveld-Giessendam voorziet graag in buffetten voor grote groepen vanaf 30 personen. Heb je een bedrijfsfeest gepland staan? Dan kies je voor buffetcatering bij De Buffetten Boer. Levering is mogelijk op welk gewenst moment, overal in Nederland. Al veel bedrijven gingen je voor: van de lokale voetbalvereniging of camping tot Karwei. De Buffetten Boer is specialist in het verzorgen van buffetten voor grote groepen. Heb je interesse? Je vraagt via onze offertepagina vrijblijvend een offerte aan. We spreken de mogelijkheden graag met je door.

Traiteur Hardinxveld-Giessendam inschakelen voor jouw buffet

Feestje? Schakel de traiteur in Hardinxveld-Giessendam, De Buffetten Boer, in en geniet van vers slagersvlees, verse salades en stokbrood. Gaat je feestje onverwachts niet door? Wij begrijpen dat er genoeg redenen zijn waardoor dit kan gebeuren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om tot twee dagen voor levering, je bestelling gratis te verplaatsen naar een andere dag.