Ga naar content
Open menu

Traiteur in Drimmelen voor compleet verzorgde buffeten en luxe hapjes

Laat deze traiteur maar aanrukken! Ga voor een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet en laat je ontzorgen door deze traiteur in Drimmelen

Bekijk buffetten Of bel 0342 490 047
Drimmelen

Zorgeloos genieten van de lekkerste traiteur maaltijden van jouw traiteur in Drimmelen

Een feest of borrel kan niet zonder lekkere hapjes en drankjes. Voor topkwaliteit hapjes of complete, ambachtelijk bereide maaltijden voor jouw feest reken je natuurlijk op de service van De Buffetten Boer. De Buffetten Boer levert hapjes van traiteur kwaliteit in elke stad in Nederland en is daarmee dé aangewezen traiteur in Drimmelen voor jouw volgende feest of borrel, thuis of op het werk.

Hapjes online bestellen bij traiteur Drimmelen

De Buffetten Boer maakt het regelen van luxe snacks en maaltijden heel eenvoudig. Je luxe hapjes worden op het aangewezen tijdstip bij je thuisbezorgd, inclusief opwarmbakken, bestek en servies. Je warmt de hapjes zelf op, geniet met volle teugen en laat daarna alles weer ophalen door De Buffetten Boer. Nadien hoef je dus niet zelf de afwas te doen. Ook van tevoren zijn er nauwelijks voorbereidingen nodig. De Buffetten Boer regelt de ingrediënten, bereidt de maaltijden en levert ze bij je af. Je luxe maaltijden bestel je bovendien eenvoudig online. Deze kunnen in elke stad in Nederland bezorgd worden. Zo is De Buffetten Boer bij elke feestelijke aangelegenheid jouw traiteur in Drimmelen.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Kies jouw favoriete buffet

De Buffetten Boer zorgt er graag voor dat iedereen tevreden is. Daarom bieden wij verschillende buffetpakketten aan, zodat er voldoende keuze is voor iedereen. Wij bieden buffetten aan vanaf 6 personen, waarbij je kiest uit een boeren buffet, American buffet, saté buffet en stamppot buffet. Voor de liefhebber van Oer-Hollands eten, bieden wij een pakket met drie traditionele stamppotten. In het stamppot buffet vind je boerenkool, zuurkool en hutspot. Ga je toch liever voor vlees en vis? Dan kies je voor het vis en vlees buffet, waarbij je geniet van verse zalm, tongfilet, malse varkenshaassaté en kipdijfilet.

Traiteur in Drimmelen voor jouw bedrijfsfeest

Staat er een bedrijfsfeest of teamuitje op de planning? De Buffetten Boer biedt mogelijkheden voor bedrijven om een traiteur in Drimmelen te bestellen. De traiteur verzorgt zorgeloze buffetcatering voor grote groepen vanaf 30 personen. Geleverd op elke locatie. Of dit nu bij iemand thuis is, op kantoor of bij een feestlocatie, wij leveren jouw buffet in Drimmelen. Om een traiteur voor grote groepen te bestellen, neem je contact op via de offertepagina. We bekijken vervolgens gezamenlijk naar een passende pakketten. Partijen als Karwei, schildersbedrijven, onderwijsinstellingen, campings en lokale voetbalverenigingen bestellen regelmatig met plezier bij jouw traiteur in Drimmelen.

Bestel vandaag nog

Wie vandaag nog bestelt, kan de volgende dag al rekenen op een compleet verzorgd luxe buffet. Geniet ook zorgeloos van traiteurhapjes op jouw feest of borrel. Bestel jouw hapjes en maaltijden vandaag nog eenvoudig online bij De Buffetten Boer. Dé traiteur in Drimmelen voor unieke, verse maaltijden en snacks.

Wist je trouwens dat wij ook als traiteur mogen optreden in Made, Geertruidenberg en Hooge Zwaluwe? We komen echt (bijna) overal in Nederland!