Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Borger-Odoorn

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Borger-Odoorn

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Borger-Odoorn
Borger-Odoorn

Ambachtelijk buffet bij jou thuis of op het werk

Schep op wat jij lekker vindt bij één van de heerlijke, ambachtelijke buffetten van De Buffetten Boer. Zo’n buffet in Borger-Odoorn bestel je heel eenvoudig, waarna alles op het afgesproken moment bij je thuis of op het werk geleverd wordt. Jouw buffet thuisbezorgd in Borger-Odoorn komt inclusief borden, bestek, brandpotjes en warmhoudbakken en wordt nadien weer opgehaald. Volop genieten, geen afwas.

Buffet thuisbezorgd in Borger-Odoorn wanneer jij dat wilt

De Buffetten Boer brengt de lekkerste gerechten gewoon bij jou thuis. Je bestelt een buffet in Borger-Odoorn eenvoudig online, voor het aantal gasten dat je verwacht. Wij leveren op de afgesproken datum jouw salades, stokbrood en andere versbereide gerechten inclusief toebehoren. Zo warm je thuis of op kantoor eenvoudig alles op en houd je het eten warm met de meegeleverde warmhoudbakken en brandpotjes. Na de tijd halen wij alles weer op. Je hoeft dus niets af te wassen. Daarmee is de service van jouw meest flexibele traiteur in Borger-Odoorn ook heel geschikt voor het organiseren van een feest op een bijzondere locatie. Liever een buffet thuisbezorgd in Emmen? Dat kan ook, wij leveren namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Buffet in Borger-Odoorn: van Italiaans tot Hollands

Wie een themafeestje geeft kan uitermate goed terecht bij De Buffetten Boer voor een passend buffet in Borger-Odoorn. Kies bijvoorbeeld het American Buffet, het Italiaanse Buffet of het Stamppotbuffet. Met het Stamppotbuffet haal je meerdere soorten stamppotten in huis, voorzien van spekjes, jus en rookworst met lekkere frisse bijgerechten, zoals piccalilly en augurkjes. Vier je een Amerikaans feestje thuis of op kantoor? Laat dan heerlijke chickenwings, hete chilisalade en spareribs bezorgen met catering in Borger-Odoorn. Het American Buffet of Stamppotbuffet bestel je al voor gezelschappen vanaf 6 personen. Het Italiaans Buffet is verkrijgbaar voor groepen vanaf 12 personen.

Buffet in Borger-Odoorn voor groot (bedrijfs)feest

Bij het organiseren van een groot feest kan De Buffetten Boer ook veel voor je betekenen. Normaal gesproken is het veel werk een buffet of diner te regelen voor een grote groep mensen, maar met een buffet in Borger-Odoorn van De Buffetten Boer heb je hier geen omkijken naar. Grote bedrijven in heel Nederland maken al gebruik van deze vorm van catering in Borger-Odoorn. Waarom zou je jouw bedrijfsfeest niet afsluiten met een heerlijk buffet thuisbezorgd in Borger-Odoorn? Vraag een offerte op via onze offertepagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Buffet Borger-Odoorn

Heb je alles al geregeld voor je feest behalve het diner? Bestel jouw buffet dan vandaag nog bij De Buffetten Boer. Voordelig, snel geregeld en zonder zorgen genieten van de meest verse en heerlijke gerechten. Zonder afwas, en eenvoudig op maat te bestellen. Catering in Borger-Odoorn voor kleine en grote groepen, zonder afwas. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Emmen, Stadskanaal en Beemster? We komen echt (bijna) overal in Nederland!