Ga naar content
Open menu

Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Boermastreek

Laat een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis bezorgen. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet in Boermastreek

Bekijk buffetten Of bel 0342 490 047
Compleet verzorgd ambachtelijk buffet in Boermastreek
Boermastreek

Uitgebreid samen dineren doe je met een ambachtelijk buffet

Op originele wijze uitgebreid dineren in een ontspannen sfeer, dat doe je natuurlijk met de overheerlijke buffetten van De Buffetten Boer. Wij stellen graag jouw perfecte buffet in Boermastreek voor je samen, voor kleine of grote groepen. Ideale catering in Boermastreek, met vers bereide ingrediënten en alles wat je nodig hebt om er thuis een spetterend feest van te maken, zonder gedoe vooraf of afwas nadien.

Verrassend buffet thuisbezorgd in Boermastreek

Als je je gasten eens iets anders voor wilt zetten zonder zelf te koken, kies dan voor de heerlijke gerechten van De Buffetten Boer. De lekkerste smaken, divers en verrassend, worden bij jou thuis afgeleverd. Alle gerechten maak en houd je zelf eenvoudig warm met de professionele warmhoudbakken en brandpotjes. Zo geniet je een avond lang van jouw buffet in Boermastreek. Liever een buffet thuisbezorgd in Borger-Odoorn? Geen zorgen, we leveren in heel Nederland! Onze klanten geven onze catering in Boermastreek gemiddeld een 9,4. Je bent er met De Buffetten Boer zeker van dat je jezelf en je gasten een onvergetelijke avond bezorgt met één of meer van onze ambachtelijke buffetten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Maak jouw compleet verzorgde buffet helemaal af met deze fijne extra's

Passend buffet in Boermastreek voor elk gezelschap

Bij De Buffetten Boer heb je vanzelfsprekend ruime keuze uit diverse buffetten. Maar wist je dat jouw buffet thuisbezorgd in Boermastreek ook geheel naar eigen wens aan te passen is? Je voegt eenvoudig extra ingrediënten toe aan je bestelling, of je kiest voor een vegetarische versie van één van onze luxe buffetten. Bestel bijvoorbeeld het Italiaanse Buffet voor vleeseters en vegetariërs, of kies voor een glutenvrije versie van het Luxe Buffet. Je geniet zo optimaal van flexibele, smakelijke catering in Boermastreek. Deze opties zijn alleen beschikbaar bij de buffetten voor groepen vanaf 12 personen.

Buffet thuisbezorgd in Boermastreek voor een geslaagd bedrijfsfeest

De Buffetten Boer bezorgt niet alleen bij je thuis maar indien gewenst ook bij jou op kantoor, warm geleverd vanaf 25 personen. Met één of meer van onze heerlijke buffetten zet je razendsnel een complete maaltijd tijdens een gezellig en neer. Benieuwd wat een buffet in Boermastreek kost voor jouw organisatie? Vraag dan vrijblijvend prijzen op via onze offertepagina. We nemen graag al je wensen mee, ook voor speciale diëten. Veel grote bedrijven maken al gebruik van onze service, naar grote tevredenheid. Organiseer jouw volgende bedrijfsfeest daarom ook handig met De Buffetten Boer als jouw traiteur in Boermastreek.

Buffet Boermastreek

De laatste puntjes op de i voor jouw familie- of bedrijfsfeest, natuurlijk regel je jouw catering in Boermastreek eenvoudig online bij De Buffetten Boer. Wil je volgende week al gebruik maken van onze service of je bestelling aanpassen? Ga dan nu naar onze site en plaats je bestelling. Wist je trouwens dat wij ook buffetten bezorgen in Borger-Odoorn, Exloo en Eerste Exloermond? We komen echt (bijna) overal in Nederland!