Ga naar content
Open menu

Traiteur in Sint Willebrord voor compleet verzorgde buffeten en luxe hapjes

Laat deze traiteur maar aanrukken! Ga voor een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet en laat je ontzorgen door deze traiteur in Sint Willebrord

Sint Willebrord

Traiteur Sint Willebrord

Bij De Buffetten Boer vind je compleet verzorgde en ambachtelijke buffetten voor jouw feesten en partijen. De buffetten worden door heel Nederland geleverd. Daarom bestel je bij De Buffetten Boer jouw traiteur in Sint Willebrord. Hierbij wordt alles voor je geregeld: je geniet van een buffet van a tot z geregeld.

Ambachtelijk buffet van traiteur in Sint Willebrord

Ben je op zoek naar een traiteur in Sint Willebrord? Dan is De Buffetten Boer precies wat je zoekt. De specialist in ambachtelijke buffetten regelt van begin tot eind alles wat je nodig hebt. Wij ontzorgen je op elk gebied, van de boodschappen tot de afwas. De Buffetten Boer staat voor kwaliteit. Daarom leveren wij onze buffetten met slagersvlees, verse vis van de visboer en knapperig stokbrood. Altijd verse ingrediënten. Bij levering ontvang je van ons opwarmbakken en brandpasta, dit hoef je zelf niet te regelen. Na afloop laat je de vuile vaat gewoon staan, die halen wij weer op!

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Kies jouw favoriete buffet

De Buffetten Boer zorgt er graag voor dat iedereen tevreden is. Daarom bieden wij verschillende buffetpakketten aan, zodat er voldoende keuze is voor iedereen. Wij bieden buffetten aan vanaf 6 personen, waarbij je kiest uit een boeren buffet, American buffet, saté buffet en stamppot buffet. Voor de liefhebber van Oer-Hollands eten, bieden wij een pakket met drie traditionele stamppotten. In het stamppot buffet vind je boerenkool, zuurkool en hutspot. Ga je toch liever voor vlees en vis? Dan kies je voor het vis en vlees buffet, waarbij je geniet van verse zalm, tongfilet, malse varkenshaassaté en kipdijfilet.

Traiteur voor bedrijven in Sint Willebrord

Is je bedrijf gevestigd in Sint Willebrord en ben je op zoek naar een traiteur? De Buffetten Boer is gespecialiseerd in het leveren van ambachtelijke buffetten voor grote groepen. Een bedrijfsfeest regelen is vaak een flinke klus. Zeker als je veel medewerkers hebt. Hier komt een traiteur goed van pas. De Buffetten Boer verzorgt volledig verzorgde buffetten, inclusief servies en opwarmbakken. Zo geniet je met het hele bedrijf van een luxe buffet, zonder de bijkomende zorgen. Al veel bedrijven gingen je voor, van Karwei tot onderwijsinstellingen en kampeerboerderijen. Wij worden beoordeeld met een 9,4 gemiddeld door ruim 2400 tevreden klanten.

Bestel bij de traiteur in Sint Willebrord

Heb je een grote of kleine partij en wil je je gasten voorzien van een ambachtelijk buffet? Dan bestel je bij De Buffetten Boer. Je kunt bij de traiteur in Sint Willebrord terecht voor een buffet van a tot z. Onverwachts wijzigingen? Dan verplaats je tot twee dagen voor de levering kosteloos je bezorgdatum. Dat is de service die wij bieden.