Ga naar content
Open menu

Traiteur in Hulst voor compleet verzorgde buffeten en luxe hapjes

Laat deze traiteur maar aanrukken! Ga voor een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet en laat je ontzorgen door deze traiteur in Hulst

Hulst

Traiteur Hulst

Een avond zonder zorgen. Dat is waar De Buffetten Boer graag een steentje aan bijdraagt. Daarom biedt de traiteur in Hulst volledig verzorgde buffetten aan. Je bestelt in een paar klikken een buffet naar keuze op de website. Vervolgens gaan wij aan de slag om alles te regelen.

Buffet van a tot z in Hulst

In Hulst vind je een compleet verzorgd buffet bij De Buffetten Boer. De traiteur in Hulst biedt de mogelijkheid om een buffet te bestellen die van a tot z voor je wordt geregeld. In andere woorden, je hebt er zelf geen omkijken naar. We begrijpen dat je geen zin hebt om de hele dag in de keuken te staan. Je bestelt een buffet naar keuze en wij doen de rest. Wij bereiden het buffet met vers vlees van de slager en verse groenten. De buffetten worden standaard geleverd met opwarmbakken en servies. Aan alles is gedacht, zelfs de afwas. Die nemen wij namelijk na afloop gewoon weer mee. Dat scheelt jou een hoop schoonmaakwerk.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Vis, vlees en vegetarisch eten

Je mag van een goede traiteur in Hulst verwachten dat er voor elk soort eter ruime keuze is. De Buffetten Boer biedt daarom 8 verschillende buffetten aan met wisselende samenstelling. Zo zijn alle buffetten verkrijgbaar in vegetarische stijl, met halalvlees of in glutenvrije variant. Daarnaast kies je zelf welke buffetten jij je gasten wilt voorzetten. Een Italiaans buffet met heerlijke kip-pesto penne, groene salade, en lasagne. Of kies voor oud-Hollands genieten met het Stamppotbuffet. Welk buffet je ook kiest, je krijgt er altijd vers stokbrood met sausjes bij en je bestelt naar eigen keuze bijpassende drankjes.

Traiteur voor bedrijven in Hulst

Is je bedrijf gevestigd in Hulst en ben je op zoek naar een traiteur? De Buffetten Boer is gespecialiseerd in het leveren van ambachtelijke buffetten voor grote groepen. Een bedrijfsfeest regelen is vaak een flinke klus. Zeker als je veel medewerkers hebt. Hier komt een traiteur goed van pas. De Buffetten Boer verzorgt volledig verzorgde buffetten, inclusief servies en opwarmbakken. Zo geniet je met het hele bedrijf van een luxe buffet, zonder de bijkomende zorgen. Al veel bedrijven gingen je voor, van Karwei tot onderwijsinstellingen en kampeerboerderijen. Wij worden beoordeeld met een 9,4 gemiddeld door ruim 2400 tevreden klanten.

Bestel jouw traiteur Hulst vandaag

Feestje op de planning? Bestel op tijd je buffet aan huis. Geen zorgen, je kan bij De Buffetten Boer tot twee dagen voor levering je bezorgdatum gratis wijzigen. Heb je lastminute een traiteur in Hulst nodig? Ook dat kan. Als je voor 12 uur besteld, wordt je buffet de volgende dag al geleverd. Kies jouw buffet en bestel!