Ga naar content
Open menu

Traiteur in Heeze-Leende voor compleet verzorgde buffeten en luxe hapjes

Laat deze traiteur maar aanrukken! Ga voor een heerlijk vers ambachtelijk buffet bij jou thuis. Onze klanten geven ons een 9,5. Serveer jouw gasten, werknemers, familie of vrienden een heerlijk ambachtelijk buffet en laat je ontzorgen door deze traiteur in Heeze-Leende

Heeze-Leende

Traiteur Heeze-Leende

Het organiseren van een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsfeest kan veel chaos met zich meebrengen. Koken voor een grote groep is vrijwel onmogelijk. Door een traiteur in Heeze-Leende te bestellen, regel je een ambachtelijk buffet zonder zorgen. De Buffetten Boer maakt het je een stuk makkelijker. Van de bereiding van het vlees tot het leveren van opwarmbakken en het ophalen van de afwas.

Compleet verzorgd buffet van traiteur in Heeze-Leende

Bij De Buffetten Boer betekent ‘compleet verzorgd’ ook echt dat je zelf niets meer hoeft te doen. Je bestelt het buffet van jouw voorkeur online. De Buffetten Boer bezorgt alle lekkernijen, inclusief borden, bestek en opwarmbakken met brandpasta bij je thuis. Je hoeft de maaltijden alleen nog op te warmen, waarna iedereen kan kiezen uit de heerlijkste hapjes van dé traiteur in Heeze-Leende. Ook na de tijd hoef je niets te doen. De Buffetten Boer haalt alles weer op. Je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen afwas te doen. Dat bespaart tijd, die jij kunt besteden aan je gasten.

Kies en bestel jouw buffet

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta
Opwarmschalen, opscheplepels, extra brandpasta

Nieuw: geniet van een verse & ambachtelijke maaltijd aan huis

Verse en gezonde maaltijdpakketten! Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

Voor iedereen wat wils

En traiteur Heeze-Leende biedt natuurlijk volop keuze. Bij De Buffetten Boer kies je uit een van de kleine of grote buffetten en pas je deze aan jouw wensen aan. Iemand in je gezelschap die vegetarisch, halal of glutenvrij eet? Dan bestel je eenvoudig een passende versie van het buffet. Kies bijvoorbeeld voor het Luxe Buffet, met malse varkenshaassaté, gerookte beenham en groenteschotel, aangevuld met heerlijke salades. Liever een oer-Hollandse tafel vol stamppotjes? Dan ga je voor het Stamppot Buffet, met boerenkool, hutspot en zuurkool en lekkere gehaktballen en sukadelapjes. Alle buffetten worden geleverd met stokbrood en kruidenboter en zijn aan te vullen met dranken naar keuze.

Traiteur voor bedrijven in Heeze-Leende

Is je bedrijf gevestigd in Heeze-Leende en ben je op zoek naar een traiteur? De Buffetten Boer is gespecialiseerd in het leveren van ambachtelijke buffetten voor grote groepen. Een bedrijfsfeest regelen is vaak een flinke klus. Zeker als je veel medewerkers hebt. Hier komt een traiteur goed van pas. De Buffetten Boer verzorgt volledig verzorgde buffetten, inclusief servies en opwarmbakken. Zo geniet je met het hele bedrijf van een luxe buffet, zonder de bijkomende zorgen. Al veel bedrijven gingen je voor, van Karwei tot onderwijsinstellingen en kampeerboerderijen. Wij worden beoordeeld met een 9,4 gemiddeld door ruim 2400 tevreden klanten.

Bestel jouw traiteur in Heeze-Leende

Of je nu met een kleine of grote groep bent, een buffet is altijd een geschikte keuze. Heb je binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij gepland staan? Bestel dan jouw traiteur in Heeze-Leende bij De Buffetten Boer. Wijzigt er onverwachts iets? Geen probleem, je kunt tot twee dagen voor levering gratis je bezorgdatum wijzigen. Dát is pas een onbezorgde dag!