Ga naar content
Open menu

Stamppottenbuffet, échte Hollandse ambacht

 • Vandaag vóór 12 uur, besteld, morgen geleverd (vol=vol)
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis
 • Met borden, bestek en servetten
3000+ klanten geven ons een 9,3 (Kiyoh.nl)
De Buffetten Boer

Kies en bestel jouw buffet 100% ambachtelijk

Kies jouw buffet

3000+ klanten geven ons een 9,3 (Kiyoh.nl)

“Het bezorgen en ophalen was optimaal. Zelfs op het afgelegen vakantiepark waar wij verbleven”

Bart uit tijdens vakantie in Norg

“We wilde eens zelf aan het feest deelnemen. Daarom het eten en een kok via de Barbecue Boer. Het was top.”

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8.00 - 18.00 uur.

Nog meer genieten van je buffet met

Hollandse avond? Stamppotbuffet!

Zin in een heerlijke stamppottenbuffet, bijvoorbeeld voor een Hollandse avond? De Buffetten Boer maakt met puur ambacht en passie overheerlijke stamppotgerechten voor het buffet. Met echte oer-Hollandse buffetgerechten zoals boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en hutspotstamppot.

Stamppottenbuffet van vroeger

Ouderwets genieten van stamppottenbuffetten aangevuld met diverse koude gerechten. Naast de traditionele stamppotten bevat het buffet een ambachtelijk runderstoofpotje met draadjesvlees, rookworst, gebakken spekjes en pittige gehaktballen aangevuld met stevige jus. Alles is vers bereidt met vlees van de slager, waardoor u de kwaliteit van onze ambacht proeft.

Catering bedrijf de Buffetten Boer

De Buffetten Boer is een gewaardeerd catering bedrijf, zeker na de toevoeging van de lunch catering. Wij hebben de catering mogen verzorgen in Sneek, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Breda en Rotterdam. Met een all in buffet hebben meerdere klanten genoten van onze overheerlijke ambachtelijke catering!

Laat uw stamppottenbuffet op locatie bezorgen

Voor een écht ambachtelijk stampottenbuffet zit u goed bij De Buffetten Boer. Wij houden in onze catering rekening met uw gasten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor glutenvrije, halal en vegetarische stampottenbuffetten. Uw catering wordt dus op maat geleverd zodat uw gasten alleen het beste krijgen!

Voor ieder stamppottenbuffet gebruikt De Buffetten Boer het beste vlees van de slager, huisgemaakte salades en vers stokbrood van de bakker. Catering laat u verzorgen door De Buffetten Boer! Bestelt u stamppottenbuffetten voor meer dan 25 personen? Dan komen wij uw buffet warm op afgesproken tijd leveren. U kunt dan direct aan tafel met uw gasten!

Hollandse gastvrijheid

Genieten van een ambachtelijk stamppottenbuffet gaat samen met de beste service. De Buffetten Boer levert de stamppottenbuffetten gratis op ieder adres in Nederland, inclusief serviesgoed. Dit wordt de volgende dag weer opgehaald. Laat dit gerust vuil staan, de afwas valt ook onder de service van De Buffetten Boer!

Wij bieden jou

 • Eerlijke versproducten van de échte slager
 • Vers stokbrood van de warme bakker
 • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen

Altijd gratis

 • Opwarmschalen met chafing dishes
 • Salades, stokbrood en sauzen
 • Borden en bestek
 • Breng- en haalservice
 • De afwas

Levering door heel Nederland

Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Van kleine dorpen tot grote steden

Wij leverden afgelopen weken al in Barneveld, Hilversum, Arnhem, Den Haag, Hengelo, Breda, Ede, Amersfoort, Leiden, Deventer, Apeldoorn en Rotterdam.

Kies en bestel jouw buffet
Vóór 12 uur besteld, morgen geleverd