Ga naar content
Open menu

Een lopend buffet thuis bezorgd (of op elke andere locatie)

 • Vandaag vóór 12 uur, besteld, morgen geleverd (vol=vol)
 • Wijzig je bestelling tot 2 dagen vóór levering
 • We brengen je buffet én halen alles weer op, gratis
 • Met borden, bestek en servetten
3000+ klanten geven ons een 9,3 (Kiyoh.nl)
De Buffetten Boer

Kies en bestel jouw buffet 100% ambachtelijk

Kies jouw buffet

3000+ klanten geven ons een 9,3 (Kiyoh.nl)

“Gemaakte afspraken voor 100% nagekomen en eten was voortreffelijk. Echt een aanrader!”

Robert uit Tilburg

“Het vlees- en visbuffet was heerlijk. We hadden voor 32 man besteld en er was meer dan genoeg. Lekker mals en goed op smaak”

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8.00 - 18.00 uur.

Nog meer genieten van je buffet met

Lopend buffet bij je thuis

Houd je een bijeenkomst met familie, vrienden of zakelijke relaties? Goed eten kan dan niet ontbreken. Maar hoe voorkom je dat de loop eruit gaat en iedereen aan tafel gaat zitten? Een lopend buffet is dé oplossing. Gezelligheid gecombineerd met de luxe van een rijkgevuld buffet. Natuurlijk van de Buffetten Boer. We regelen álles, ook de afwas. Te bestellen vanaf 12 personen.

Vers bereid met de beste producten en ingrediënten

Voor jouw lopend buffet bestellen we het beste vlees bij de slager, de lekkerste verse vis bij de vishandel en knapperige groenten bij de groenteboer. Hiermee bereiden we in onze eigen keuken jouw favoriete buffet, met hapjes die je gemakkelijk staand opeet. Kies uit:

Zijn er mensen met speciale wensen? Als je wilt, houden we daar rekening mee. Informeer bij ons naar de mogelijkheden van vegetarisch, halal en glutenvrij buffet. Ook voor kinderen hebben we een passend buffet.

Opwarmschalen, borden, bestek en servetten

We bezorgen jouw buffet in opwarmschalen, compleet met borden, bestek en servetten. Handig: je bestelt bij ons eenvoudig (fris)drank, bier en wijn mee. Net als drinkglazen, desserts en tafelaankleding. We bezorgen het buffet koud, zodat je dit zelf makkelijk kan opwarmen op het juiste moment. Komen er meer dan 25 gasten? Dan bezorgen we warm, op het afgesproken tijdstip. Het buffet is geopend!

Wij doen de afwas

Waar je naartoe moet met de vuile vaat? Die geef je de dag erna aan ons mee. Je hoeft dus zelf niets schoon te maken (alleen de etensresten even weggooien). Wij doen de afwas. Doen we graag.

We bezorgen door heel Nederland

Of je nu woont middenin Amsterdam of kampeert in een bosrijk gebied, wij leveren jouw bestelling gratis bij je af. Van Groningen-stad tot Oudemolen. En van Julianadorp tot Eindhoven en verder. Overal kom je onze bezorgers tegen. Nou ja, bijna overal. Want alleen op de Waddeneilanden leveren we niet.* 

*Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Dit vanwege de té grote afstand!

Wij bieden jou

 • Eerlijke versproducten van de échte slager
 • Vers stokbrood van de warme bakker
 • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen

Altijd gratis

 • Opwarmschalen met chafing dishes
 • Salades, stokbrood en sauzen
 • Borden en bestek
 • Breng- en haalservice
 • De afwas

Levering door heel Nederland

Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Van kleine dorpen tot grote steden

Wij leverden afgelopen weken al in Almere, Hilversum, Zoetermeer, Den Haag, Hengelo, Breda, Ede, Amersfoort, Leiden, Deventer, Apeldoorn en Rotterdam.

Kies en bestel jouw buffet
Vóór 12 uur besteld, morgen geleverd